Kethónapos fiam kétóránként szopizik. Gyenge a tejem, unatkozik vagy ilyen a természete?
Akkor etesd:-) Ha éhes, akkor enni kell!:-) Ha ennyit hízik, akkor biztos tápláló az a tejci!
Az elején ilyen sokat híznak, majd abbamarad.
Had egyen amikor akar. Én babám a tavaly nyár elején született, a nagy kánikulában egész nap szomjas volt és cicizett... akkor rettenetesnek éreztem, pláne amíg azon is idegeskedtem, hogy nem eszik e túl gyakran. Mikor rájöttem, hogy az ezen való idegeskedés csak plusz teher és elkezdtem az óra helyett azt nézni ő mikor kér cicit (állandóan :D ), akkor kezdett kicsit javulni a helyzet.
3 hónapos korára megduplázta a súlyát (3 kiló alatt született) és utána szépen rendeződött a szopizás is. :)
Kitartás! :)
havi másfél kiló hízásnál nem gyenge a tejed :) havi fél kiló hízás a minimum, ami alatt már szólnak, hogy valami nem oké, de másfélnél minden oké a tejjel.
lehet, hogy csak szomjas, vagy tényleg éhes. Én adnék neki enni, nem korlátoznám. :)
egyrészt nincs olyan, hogy gyenge tej, másrészt miért lenne az ha hízik?
enyém is 2 óránként szopizott, ettől függetlenül 8 hetes korától átaludta az éjszakát. aztán nagy nehezen eljutottunk odáig, hogy mikor sétáltunk, akkor csak 3 óránként evett.
most 4 éves, most is délelőtt 2 óránként esznek az oviban. aztán f4kor uzsi, 5kor hazajövünk és kér valami kis rágcsit, aztán 7kor vacsi...
nincs ezzel baj és 20 perc szopi az nagyon kevés, szerintem nincs okod panaszra :)
Ezzel én is ugyan így vagyok,csak nekem 2 hónapos a kislányom!Én adok neki enni ,amikor csak kér,bár szerintem is néha kicsit túlzásba viszi,mert sokszor van,hogy felét kibukja!Ő már hétvégén eléri a 6 kilót,de amúgy Ő hosszú is!
Ne aggódj szerintem semmin,amíg van étvágya és van mit ennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!