Világító babáról (simba) mi a véleményetek? Mennyi idő babának adható? Segíti az alvást sokszor ébredő kisgyereknél? Vagy más ölelnivelaót adjak neki?
Figyelt kérdés
A lányom még csak egy éves, de mikor felébred mindjárt sír vagy nyafog amíg ki nem vesszük a kiságyból. Simogatás, dúdolás nem segít. Arra gondoltam, már lehetne nagyobb plüssállatot, babát adni neki, hátha megnyugtatja és pótolja a mi közelségünk hiányát. A világító baba a leírás szerint megnyugtatja, de arra gondoltam, talán meg is ijedne inkább tőle :(2009. dec. 27. 11:25
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nekem erről a "babáról" mindig a hernyó jut eszembe. Amikor világít a feje, az meg szörnyű látvány. Szerintem ne ilyet válassz! Inkább más kis plüssöt, vagy morzsolgató kendőt.
3/5 anonim válasza:
Nekem se szereti.Pedig már 18 hónaposak vagyunk és sohanem szerette.Nekünk egy plüss kutya vált be ami lapos és ha rá fekszik akkor se nyomja. Kinézetre elég csúf.Kispárnának is használja néha.Mi is ilyen idősen kezdtük el mert előtte nem érdekelte semmi.
4/5 anonim válasza:
7 hós a kislányom, mi nem alváshoz használjuk, de nagyon imádja, könnyű és tud vele játszani. Amúgy szerintem a foszforeszkálós csillagok a mennyezeten nyugtatóbban szerintem, mint ez a baba a sötétben (nekem is elég ijesztő)
A gond az az, hogy sem a csillag sem a baba nem fog egész éjjel világítani, csak amíg fel van töltödve:(
Esetleg még az éjjeli fényt tudsz neki bekapcsolni a konektroba az egész éjjel világítana és tudna is aludni mellette mert nem vakít. És esetleg ha odaraksz mellé egy plüss játékot, akkor ha felébred azt is meglátná és nem kéne h az a vmi világítson.
5/5 anonim válasza:
Az én 4 hós babám hasonlót kapott karácsonyra,ami ujszülött kortól van,ugyan így világít,zenél,és ez a kedvence!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!