Hogy magyarázzam el akaratos, másfél évesemnek, hogy nem lehet egész nap játszin lenni?
mondjuk azért az se normális, hogy egész délelőtt a házimunkáé, aztán meg alszik a kicsi, így 4-től érsz rá.
ennél azért több kell neki. tudom nehéz terhesen, de ha mást nem, legalább a lakásba szereljetek fel egy hintát.
1 óra levegőn meg tényleg kevés, szerintem próbáld kicsit átszervezni a napirendedet, 2 gyerekkel ez végképp nem fog működni
13as vagyok. nem, nem akartam, hogy úgy érezd, szar vagy. csak arra próbáltam rámutatni, hogy az kevés, hogy az ellátásán kívül csak du. 4kor érsz rá. ennél több igénye van szerintem egy picinek.
nekem férjem akkor jön haza mikor a gyerekem már alszik, napközben dolgozom, de 4-6-ig játszóterezünk, utána gyorsan összedobom a vacsit, majd míg fürdik rendet csinálok, gyorsan felporszívózok, szombaton nagytakarítok délelőtt, vasárnap meg megcsináljuk a kertet.
nem vagyok szuper anya, de szeretek a gyerekemmel lenni és neki is szüksége van erre.
mikor itthon voltam gyeden akkor meg tényleg végeztem mindennel míg aludt, hisz délután is aludt 3 órát és éjjel is többet aludt mint én, így 5 órám volt a főzésre, házimunkára, kertet meg együtt csináltuk, de az se napi több óra, 2-3 naponta max 1 óra.
szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy talán ha valamiben változtatnál a napirendben, lehet beleférne mondjuk délelőtt is egy óra játszótér vagy mit tudom én.
nekem soknak tűnik egy egész délelőtt a házimunkára, gondolom mikor még dolgoztál se napi 5 órán keresztül takarítottál.
bocs ha megbántottalak, tényleg nem állt szándékomban
igazán nem kellene támadásnak venned a tanácsot,pláne,h. te kérdeztél!
szerintem se helyezd a házimunkát a gyerek elé. nekem pl. a boldog gyerek fontosabb,mint a mosatlan edények.
azért írtál ide,mert a gyerek boldogtalan,h. nem lehet eleget a játszón,ezt felismerted és segítséget kértél. a többség tanácsa,pedig,h. délelőtt is menjetek,vagy délután legyetek többet. ezen ne háborodj fel,nem vagy szar anya,csak nem fogadod a tanácsot.
egyébként azt én sem értem,h. ha van kertetek,miért nincs hintátok? akkor játszóra sem kellene menni. az én egy évesem pl. még csak 1x volt életében játszón. szereljetek fel egy hintát,megoldódik a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!