Kinek hogyan (mennyit) alszik 18 hónapos babája délután és este?
Azt már próbáltam én is, hogy leülök vele, de nem tetszett neki, mert állandóan le akart mászni. Akármilyen fáradt is az alvásra úgy tekint, mintha a világ legrosszabb dolga lenne és míg alszik esetleg lemaradhat valamiről...
Pár napja kezdtem betenni Őt a kiságyába. 10 percig elvan, de aztán ki akart jönni. Hihetetlenül sírt, hát kivettem. Nehéz menet lesz... Legalább annyiban kezd javulni a helyzet, hogy pár napja éjjel nem kéri, hogy vegyük át magunk közé, hanem elég a cumi vagy 1-2 korty víz (szerencsére már nem iszik meg éjjel fél litert, csak kb. 1dl-t).
Sikerült!!! Este a saját ágyában alszik el már 9. éjszaka. Igaz, ott ülök mellette egy széken kb. 30 percet, de ez nekem nem okoz gondot másfél év sétálgatva altatás után. Délután pedig egy órával kitoltam az altatási időt, 1 és fél 2 között altatom és most már nincs gond. Nagyon boldog vagyok. Köszi mindenkinek a válaszokat.
Egyébként nekem nem sikerült leszoktatnom a kézben altatásról. Ő kérte, hogy a saját ágyában aludhasson. Igaz, általában a cumisüvegével alszik el, amiben víz van, de szerintem ez nem akkora gond. Az első este 1 órát tartott az elalvás, utána már 20 max. 40 perc. Rosszabbra számítottam. Éjjel még mindig 5-8 alkalommal ébred, de az esti alvásától olyan boldog vagyok, hogy ez most meg se kottyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!