S. O. S. , pár napja chamomilla vulg. Homeos golyók helyett berberis vulg. -t adtam a 6 hónapos babámnak, lehet baja tőle?
BERBERIS VULGARIS
Sóskaborbolya.
Javallatok:
Vesekő, epekő, aranyeres csomók.
Jellemzők:
Vizeletképző szervekre hat, elősegíti az epe ürülését, vénás pangás.
Tünetek:
Egy pontból kisugárzó, helyüket és erősségüket gyorsan változtató fájdalmak. Mélyen ülő, karikás szemek, orrcimpa viszketése, nyálkahártyák szárazsága, nyúlós nyál, torokszárazság. Epegörcs, mely a gyomor felé sugárzik; zavaros, hússzínű, üledékes vizelet; vizeletürítés nehezített; hátfájás, főleg ha kimerült; combokba sugárzó fájdalom.
Romlik:
Mozgástól, rázkódástól, állás közben, fáradtságtól
Ezt taláktam neked, azt nem írtad mennyi ideig és milyen higításban adtad. Általában 2-3nap amíg elindítja a szervezet az öngyógyító folyamatokat, én úgy emlékszem hogy rosszat nem teszel vele, ha nem kell a szervezetének akkor nem történik semmi, se negatív se pozitív. Egyszer én is véletlenül a saját szeremet adtam a lányomnak két napig, nem lett semmi baja. Azért ha van a közeletekben homeós orvos, vagy olyan gyógyszertár ahol ebben tájékoztatni tudnak akkor mindenképpen kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!