7 hónapos babád mekkora? Miket tud? Mit eszik? Mennyit alszik?
Hasról hátra és visszafordul. Kúszik, így bejárja az egész lakást, négykézláb kutyázik, próbál mászni, de ez még nem megy neki. Gügyörészik, ha olyan kedve van. Nagyon ügyesen bánik a játékaival, nagyon apró tárgyakat is megfog csipeszfogással.
Este 8-kor alszik el, hajnalban egyszer kel enni, akkor kb. 200 ml tápszert eszik, majd 7-8 között ébred. Ekkor megint eszik tápszert, ez változó, kb. 100-200 ml-t. 10 órakor tízóraizik, ekkor gyümölcsöt (alma, banán, barack, körte, narancslé) eszik kb 200 grammot. Ezután alszik kb. másfél órát. 1-kor ebédel főzeléket (krumpli, sütőtök, répa, cékla, sóska, spenót, cukkini, borsó, csirkemell, pulykamell) kb. 200 grammot ebből is. Kb. fél 3-tól megint alszik 1 órát. 4-kor uzsonnázik kb. 150 gramm tejpépet. 7-kor fürdetés, majd fél 8-kor vacsorára kb. 200-300 ml tápszert eszik.
2. vagyok.
Elfelejtettem leírni, hogy 7,5 kg és 70 cm a fiam.
Szia.
Az en kisfiam meg nem egeszen 7 es azt hozza teszem, hogy a neurologusunk az elso 4 honapban ugy velte hypoton (izomgyenge) a gyerek igy 3x tobbet foglalkoztam vele es probaltam a mozgasban motivalni ami tul jol sikerult :D
Gurul, kuszik, a mazast meg finomitja/fejlesztgeti, 4kezlabol neha sikerul felulnie de meg ezt is gyakorolja viszont nagyon sokaig szepen ul (kb 20-30 percet) es ulesbol felkapaszkodik es felall a kisagyban.
4 foga van. Napi 2-3 etkezest mar kivaltottunk (fogzas alatt nem nagyon akar enni :S )Gyumolcsoket, fozelekeket, csirke, pulyka husit eszik, mar 1x 2x kiprobaltuk a baba joghurtokat es ilyen kifejezett baba ragcsalni valot szoktam elerakni amit szepen folcsipeget es elmajszol na meg persze a kenyer hej a mindene.
Este 10tol reggel 7ig alszik. Amikor kisebb volt vegig aludta az ejszakat de kb 2 honapja 2x 3x is keri a cickot almaban. reggel 8tol 9ig meg alszik egy orat. aztan 1korul egyet vagy egy felet. Du 4-5 korul pedig kb masfel-2 orat. Dokihoz a jovoheten megyunk meretkezi igy a hosszat nem tudom pontosan 1 honapja 65 centi volt. A sulya pedig 1 hete: 8,70 kg.
Milyen ügyes babáitok vannak!
Az én kislányom 7,2 kiló és 65 centi. Nemrég kezdett forogni, azt gyakorolja bőszen. Születésekor izomtónus zavart állapítottak meg nála, ezen még mindig dolgozunk.
2 foga van, de szerencsére nem harap szoptatás közben.
A hozzátáplálással szerintem jól haladunk, 1 szopit váltottunk ki főzelékkel, de a gyümölcsöt is szereti.
Alvásügyben meg változó. Általában este 8-tól reggel 6-ig alszik, napközben pedig 2-3 alkalommal 1-2 órát. De ez nagyon változó, sajnos semmi rendszer nincs benne.
8520/75volt.Kúszott,kutyázott és ült.2x aludt 1,5órát napközben,este meg 7től reggel 7ig.Tapsolt és integetett,cuppogott.Más nem annyira jut eszembe,miket csinált.
Hát 7 hósan kezdtük a krémtúrót,azonkivül mindent evett,amit 6hósan lehetett.Tápszert/anyatejet csak estére már,máskor nem fogadta el.Kapott tejpépet is,joghurtot és kefírt pedig 7,5hós kortól.
Már 19hós lesz így nem emlékszem pontosan miket tudott még ezeken kivül.5hósan lett 2 foga,8hós korára lett még kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!