Gombás (? ) pelenkakiütést miként kell ápolni, hogy elmúljon végre?
Már lassan 3. hónapja vörös a lányom puncija körül, hol jobb, hol rosszabb.
Egy ideje már a combjánál a bőre is hámlik, nem vérzik, de mintha a bőre is szétnyílt volna. Mostanában oda is nyúlkál, tehát gondolom érzékeny neki.
Amit próbáltam : Sudocrem, shea vaj, DM-es cink oxidos krém, semmit nem segített egyik sem.
Az orvostól kértem bóraxos krémet, de nem adott, helyette felírt egy Canestenes gyógyszertári kikevert krémet ami 3 ezer forintba került...
Ráadásul mindezt úgy, hogy meg sem vizsgálta a lányom.
4 napja kenem ezzel és ugyanolyan piros, mint volt.
Ha már a Canestenes krém se segít, akkor mit tegyek??
Pelenkát, popsitörlőt, mosószert, semmit nem cseréltem, szinte születésétől ugyanazokat használom (most 16 hónapos).
Nem tudom, összefügg-e ezzel, de a pirossággal kb. egy időben kezdődött az arcán ekcéma előjönni, ami szintén azóta sem múlik bármivel kenem.
Vajon van összefüggés a 2 dolog közt?
Kedves 8-as, gondolom nincs még gyereked.
16 hónaposan még nem lesznek szobatiszták a gyerekek. A lányom ma reggel is a 10 perc pelenkanélküliség alatt kétszer pisilte le a szőnyeget.
Az meg amit az orvosokról írsz egyenesen felháborító és szerencsére nem igaz.
Egy orvos hogyan is unhatná azt, ami a munkája??
Egy krónikus, elgombásodott gyulladással szerinted nem az orvoshoz, hanem a védőnőhöz kellene fordulni?
Nagyon el vagy tájolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!