Ki lehet vinni?
Mehetsz vele akár 1 órát is...amennyit bírtok.
Megkérdezném azokat a válaszolókat, akik 10-15 percre vinnék!? Miért?
Szerintetek a szobában nem ugyanazt a levegőt szívja ami kint van??:D
Nem! Kint frissebbet!
Könyörgöm, nem boltba viszi vagy zsúfolt helyre, hanem a SZABAD LEVEGŐRE!
Ne hallgass az ilyen butaságokra, kérlek! Jó idő van, menjetek ki!
Pelenkával takard le a kocsit, harisnya, rugi, vékony pléd, hosszú body kis sapka (nem bundas) és viheted is!:-)
köszönöm a válaszokat.
első babát májusban 2 hetesen vittem ki hosszabb sétára. de azon én is elgondolkodtam hogy bent is ezt a levegőt szívja :) meg a kórházban is, sőt, beteg gyerekek között volt..
Ezért mondtam, hogy ez badarság. Ha tél lenne, akkor megérteném. De ilyen időben a szabad levegőn, mi baja lehetne?:-) jobban fog aludni! Neked is jót tesz! Októberi a kislányom, akkor hidegebb volt 10 napis volt, mikor minimum 1 órás sétára mentünk.
Annyi, hogy nem kell zárt közösségbe vinni, meg nem kell, hogy az idegenek "behajoljanak" hozzá:-)!
Az én lányom tavaly október 17-én született. Gyönyörű idő volt akkor tájt. 21-én jöttünk haza, 23-án jött ki a gyerekorvos. Akkor volt ugye 6 napos. A dokit a teraszon fogadtuk, 1,5 órát ültünk kint 20-21 fokban, a lányunk végig apa kezében aludt egy kis pléddel letakarva. Dokinéninek egy szava nem volt, hogy be kéne már vinni a gyereket vagy ilyesmi, sőt...
Nem lett semmi baja, azóta is napi több órát van friss levegőn!
Vidd ki nyugodtan, akár hosszabb időre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!