Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cipők tényleg többféle...

A cipők tényleg többféle modon vannak számozva?

Figyelt kérdés
Nem tudok a lányomnak cipőt venni,nincs rávaló méret.Baba méretből(ha van ilyen) a 20-as kicsi,igazi gyerek méretből 18-as nagy és kisebbet nem találtam Adidas és Nike márkák között.Tudtok olyat ajánlani ami ezek a számozások alapján jó lenne rá és lehetőleg már nem kocsi cipő
2008. júl. 26. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerinten nézd meg az elefanten, babbie shouse cipőket és a sziesztát. Nem kell hogy ilyen márkás sportmárka legyen. Mi előbbieket használjuk és szeretem.
2008. júl. 26. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek is megfelelőek a baba számára?Nem tudom milyen márkák jók amiket szabad nekik venni
2008. júl. 26. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ÉN a siesta márkát ismerem, az nagyon jó minőségű, kimondottan babáknak gyártják. Az ára ott van mintha adidast vagy niket vennél. Ciciban is jó márka..az ára viszont az egekben...
2008. júl. 26. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Elefantenek nagyon jók :) 20éves vagyok, és amikor én voltam bébi, nekem is voltak olyan cipőmim. Több évtizedes tapasztalat van mögöttük bébicipőgyártásban.
2008. okt. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!