A cipők tényleg többféle modon vannak számozva?
Figyelt kérdés
Nem tudok a lányomnak cipőt venni,nincs rávaló méret.Baba méretből(ha van ilyen) a 20-as kicsi,igazi gyerek méretből 18-as nagy és kisebbet nem találtam Adidas és Nike márkák között.Tudtok olyat ajánlani ami ezek a számozások alapján jó lenne rá és lehetőleg már nem kocsi cipő2008. júl. 26. 20:57
1/4 anonim válasza:
Szerinten nézd meg az elefanten, babbie shouse cipőket és a sziesztát. Nem kell hogy ilyen márkás sportmárka legyen. Mi előbbieket használjuk és szeretem.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek is megfelelőek a baba számára?Nem tudom milyen márkák jók amiket szabad nekik venni
2008. júl. 26. 21:43
3/4 anonim válasza:
ÉN a siesta márkát ismerem, az nagyon jó minőségű, kimondottan babáknak gyártják. Az ára ott van mintha adidast vagy niket vennél. Ciciban is jó márka..az ára viszont az egekben...
4/4 anonim válasza:
Elefantenek nagyon jók :) 20éves vagyok, és amikor én voltam bébi, nekem is voltak olyan cipőmim. Több évtizedes tapasztalat van mögöttük bébicipőgyártásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!