Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hos babanak adtok mar...

11 hos babanak adtok mar virslit vagy kenomajast? Mit adtok reggelinek meg vacsira?

Figyelt kérdés
mert az enyem nagyon unja mar a pepeket szerintem, mindig a mi kajankbol kuncsorog, 6 foga van, es meg cicizik is. de leginkabb szerintem nincs ideje enni, mar fesziti magat,a mikor beteszem a z etetoszekbe, es nagyon hamar elfogy a tureleme az eves kozben es ki akar jonni.
2014. ápr. 23. 15:56
1 2
 11/13 Gabi86 ***** válasza:
akkor kedves 10 mi az amit esztek felvágott helyett.mi az az extra minóségű étel.amúgy honnan tudod hogy az az állat amit te megeszel hogy volt tartva vagy mivel etették milyen mesterséges cuccot tömtek bele.vagy ha vege vagy akkor az a zöldség mivel van vegyszerezve.ezt szerintem nem lehet kiszűrni.max ha magad termeszted a zöldséget üvegházba meg saját magad tenyésztesz állatot,és csak a magad által megtermesztett kukoricával búzával stb eteted.akkor talán szuper egészségesen élsz.de akkkor is csak talán.
2014. ápr. 26. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Azt irtam, hogy eszunk, de ritkan.

2. Nem a felvagott haboritott fol, hanem, hogy vedono egy 9 honapos kisbabanak ajanlja ezt.

2014. ápr. 26. 22:36
 13/13 Gabi86 ***** válasza:
Ahány ház annyi szokás.amúgy meg szinte akkor màr azt ette amit mi.gondolom ezért javasolta.
2014. ápr. 27. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!