1éveseteknek miket adtok vacsira ha se tápszert se tejitalt nem fogadja el?
a tejpépet se fogadja el...?
a levest próbáltad már?
nálunk a kanalazós vacsik csúsznak a legjobban, a harapdalos-ragos kevésbé.
10hós korától tápszerbe tejpép volt a vacsi,mert nem szerette a cumisüveget 8hós korától már.Így ő totál kanalas és szívószálas lett 10hónaposan.
De én tejet is bevezettem neki.Viszont most is van,hogy nem kap minden nap és már 18hós múlt.
Na, az enyém se issza meg se a tápszert, se a tejitalt :-( 1 éves kora után próbáltam tejet adni, de az se kellett.... lehet az akármilyen ízű. De tejalapú étkezés viszont muszáj.
Vagy tápszerbe kap a Sinlac pépet kanállal vagy tejpépet vacsorázik. Reggelire meg tápszerbe gabonapép.Muszáj neki vacsorázni, valahogy próbáld rászoktatni. Ha nagyon fáradt, akkor hozd előrébb a vacsit, hátha korábban megeszi kanállal. Az én kisfiam fél 7-kor vacsizik, fél 8-kor fürdik, utána szundi reggelig. Már nagy baba, nem elég neki pár dl tápszer egész éjszakára, te se alszol jól, ha éhes vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!