Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád születése után mikor...

Babád születése után mikor volt az első olyan éjszaka, amit tényleg végigaludtál? És mikortól volt, hogy folyamatosan végigaludta az éjszkát? Se nyügi, se semmi nem volt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

17.41:meg vagyok nyugodva,mert az én fiam is 9 hónaposan óránként kel fel,és cicin alszik vissza.

Jó,hogy tudom,más is ííííííííígy szenved:))))(

2009. dec. 22. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:
9,5 hónapos és még nem volt ilyen.:-))
2009. dec. 22. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Legelőször 2 hónaposan aludta végig, de most 16 hós és még nem alussza végig az éjszakát!:-(
2009. dec. 22. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:

1 évesen tanítottam meg egyedül aludni, akkor még kis sírás volt este, és pár éjjeli ébredés, de pár hónap mulva mosolyogva búgyúzott és reggel vidáman ébredt-na ez tartott kb 2 hónapig, azóta megint valami van, és sajna megváltozott minden....

Jön az újratnaítás nemsokára...

2009. dec. 22. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
2-4 hónapos kora között aludt este 8-tól reggel 8-ig. Aztán jött a fogzás, mozgásfejlődési ugrás, szeparációs szorongás, stb. De 13.5 hónapos kora óta megint végigalussza az éjszakákat (akkor hagytuk el a szopizást) este fél 9-től reggel 8-ig minimum. Most lesz 17 hónapos.
2009. dec. 22. 21:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Jó nektek, akiknke végigalussza:)

Kitartást nekünk, akinek nem:)

Az én fiam 8 hónapos. Most kb óránként kell neki inni adnom és visszadugni a cumit a szájába. 4 hónapos köra körül pár este egyedül aldut el, és az elmúlt 8 hónapban volt kb 4-5 éjszaka, hogy este 9től reggel 5ig aludt. Jó lenne már végigaludni egy éjszakát rendesen.... De majd egyszer.

Jó babázást és szép ünnepeket mindenkinek!

2009. dec. 22. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szenvedős társamnak üzenem, hogy a lányom 1 éves, kétszer szopizik éjjel, de fogzáskor óránként kelünk. Hál'istennek a "fogzásos" éjjelekből van több, így még egy jót nem aludtam :) De már rettenetesen várom!!!

De azért csak nem tudok rá haragudni, olyan jó érzés hallgatni a cuppogását és a szuszogását.

2009. dec. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!