Babád születése után mikor volt az első olyan éjszaka, amit tényleg végigaludtál? És mikortól volt, hogy folyamatosan végigaludta az éjszkát? Se nyügi, se semmi nem volt?
17.41:meg vagyok nyugodva,mert az én fiam is 9 hónaposan óránként kel fel,és cicin alszik vissza.
Jó,hogy tudom,más is ííííííííígy szenved:))))(
1 évesen tanítottam meg egyedül aludni, akkor még kis sírás volt este, és pár éjjeli ébredés, de pár hónap mulva mosolyogva búgyúzott és reggel vidáman ébredt-na ez tartott kb 2 hónapig, azóta megint valami van, és sajna megváltozott minden....
Jön az újratnaítás nemsokára...
Jó nektek, akiknke végigalussza:)
Kitartást nekünk, akinek nem:)
Az én fiam 8 hónapos. Most kb óránként kell neki inni adnom és visszadugni a cumit a szájába. 4 hónapos köra körül pár este egyedül aldut el, és az elmúlt 8 hónapban volt kb 4-5 éjszaka, hogy este 9től reggel 5ig aludt. Jó lenne már végigaludni egy éjszakát rendesen.... De majd egyszer.
Jó babázást és szép ünnepeket mindenkinek!
Szenvedős társamnak üzenem, hogy a lányom 1 éves, kétszer szopizik éjjel, de fogzáskor óránként kelünk. Hál'istennek a "fogzásos" éjjelekből van több, így még egy jót nem aludtam :) De már rettenetesen várom!!!
De azért csak nem tudok rá haragudni, olyan jó érzés hallgatni a cuppogását és a szuszogását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!