Egy 6 hetes kisbabának lehet már fülbevalót csináltatni?
Figyelt kérdés
És milyen fülbevalót vegyek neki?Lehet bedugós vagy kapcsos legyen?
Olyan helyen is áttudják lyukasztani ahol felnőtteknek csinálnak?
2009. dec. 22. 15:45
1/5 anonim válasza:
Persze, lehet neki.
Én lövettem egy ékszerboltban. Ott adtak orvosi fülbevalót. Még mindig az van benne, 9hónapos. Én majd akkor veszek neki "csicsásabbat" ha majd kitudja magának választani, addig ez marad.
2/5 anonim válasza:
Helló!Lehet!!!:)Sőt jobb ha nem vársz tovább,mert nehezebb lesz vele!Egy picit sírni fog a drága:(((De inkább csak az ijedségtől!!!Fájni nem fáj neki!Keress egy gyakorlott kozmetikust(jobb ha idősebb szakember)és Ő meg tudja csinálni!Utána meg egy jó kis cicizés megnyugtatja!:)))Én is kozmetikus vagyok és ráadásul 10 hetes kismami is!Sok sikert!Jó egészséget!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És gratulálok utolsó válaszoló! Jó egészséget nektek!
2009. dec. 22. 16:00
4/5 anonim válasza:
Utolsó!Utána egy jó kis cicizés megnyugtatja?És ha nem szopik a baba vagy ha igen akkor mindig kapja elő a mellét az anyuka,ha sír a gyereke,hogy megnyugodjon?!Kivagyok az ilyen emberektől!!
5/5 anonim válasza:
Mi 4 hetesen csináltattuk és átaludta.Ne vegyél kapcsosat, mert a vége beleakad mindenbe és kiesik.10x hagytuk el, még szerencse hogy mindig meg lett. Karika jellegű a legjobb.Úgy bánom már hogy nem azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!