Használ valaki szélcsövet a babája hasfájásának enyhítésére?
Én nem használnék!!
Sajna az én babámnak is sokáig fájt a hasa,4-5 hónapig de amikor nem tudott aludni a hasán fektetve a kezedre sétálgatva nekem mindig elaludt,és a pociját is melegítette a kezem.Két kézzel persze mintha ringatnád csak a feje a könyök hajlatodnál legyen,próbálkozz.
És vannak szélhajtó teák is inkább azt itass vele.
Ne háborodjon fel senki, csak egy kérdés volt! Ha az ember elkeseredik, mert nem tudja enyhíteni a gyereke fájdalmát, akkor szerintem természetes, hogy igyekszik minden lehetőséget felmérni és lehetőség szerint kipróbálni. Talán kellemetlen módszer egy kicsit (pár percig), de ha utána jó neki, akkor megszüntettünk több órán keresztül tartó keserves sírást és szenvedést! De pont azért kérdeztem, hogy aki már esetleg próbálta, elmondja, hogy érdemes-e...
Köszi előre is!
Nekem is szélcsövezni kellett a kisfiamat,nem volt kellemetlensége utána.
Nagyon megkönnyebbült.Én hiába maszíroztam,sétáltam vele,adtam a különféle szereket,teákat,semmi nem használt csak a szélcső.
Naponta volt hogy 2x kellett,de volt,hogy egyáltalán nem kellett.Ezt majd kitapasztalod.
A végét kend be krémmel,így könnyebb bevezetni,nem okoz sérülést.
Dönts úgy,ahogy Neked és a Picidnek jó.
Ha így segíthetünk az a néhány perc órákat oldhat meg.
14:30-as vagyok.
Azt nem is írtam,hogy ha magától nem jönnek ki a szelek esetleg még bélcsavarodást is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!