Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lett ennyire sírós?

Manu19 kérdése:

Mitől lett ennyire sírós?

Figyelt kérdés
10hetes babám 2 napja folyton sír...eddig nagyon nyugodt baba volt de most nagyon nyűgös! Van hogy csak 4-5 nsp elteltével van széklete de mondta a védönő h anya tejes babánál normális.Nem tudom mi baja lehet nincs meg fázva nem beteg tegnap voltunk dokinál...
2014. ápr. 16. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasa nem fáj? Húzgálja a lábát, tekereg, rossz a kőzérzete. Evés előtt adj neki espumisan cseppet, körkörösen simogasd a hasát, evés közben és után is büfiztesd.
2014. ápr. 16. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A sírósság a frontok miatt lehet, az én kisfiam már jó előre megérzi az időjárás-változást. A ritkább széklet pedig tényleg normális anyatejes babáknál. Amikor az én pici fiam nehezebben kakilt, vagy nem.volt széklete, aszalt szilvát ettem. Pont annyira ment csak át az anyatejbe, hogy könnyebben kakilt. Próbáld ki Te is!
2014. ápr. 16. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném h a hasa fáj infacolt használunk az aszalt szilvát meg probálom hátha bevállik köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 16. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Legvaloszinubb, h a frontok miatt van. De, gondolj arra is, h vajon van-e eleg tejed? 6hos most a babam, nem jott meg meg, dechavonta probalkozik a szervezetem. Ilyemkor a hormonok elnyomjak a tejtermelest, a fiam pedig balhezott rendesen... Aztan visszaallt eddig meg mindig. 3. lehetoseg, ha mostvepp jo par napja nem uritett, h diszkomfortja van a pocija miatt. Ugyanilyen nemkakilos anyatejes (volt) az enyem is, fel eve a kaki korul forog az eletunk. A doktornonk ragaszkodott hozza, h laevolac szirupot adjak a babamnak es igy kakiltattam minden masnap. Aztan a 4. honapra mar meggyulolte a babam a laevolacot es sehogy sem tudtam beadni (vagyis meg egy honapig beleszuszmakoltam, de egyutt sirtunk kozben), igy 4honaposan el kezdtem kostoltatni es 5 honaposan napi 2x fozeleket adok. A gyumolcs (szilva/barack) meg nem, de a fozelek meghozta a szekletet, azota napi 3x kakil! :) Barmi kerdesed van kakilas ugyben, vagy a kaki celu hozzataplalassal kapcsolatban, irj nyugodtan, akar honapok mulva is!
2014. ápr. 17. 05:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mint az első 3-4 hónapot átszenvedő allergiás kislány anyukája írok.Mindenki azt mondta, majd elmúlik.A végén már kézben aludt, szoptatás után negyed,félórával sírt,nem nyugodott meg, nem volt kakija, pedig az elején rendben volt minden.Nem tudtam hasra tenni, mert fájt a hasa,görcsölt,lábait húzta.Hiába a sok patikai szar.Tej-tojás-glutén-szója allergiás, kint kiderült, s mikor én olyan kaját ettem még fokoztam a gyötrelmeit.Erre is gondolj, mert nagyon sok az allergiás baba, a sok szir-szar kajától.Írd mit eszel,és hogyan reagál rá.Ha baj van, gasztrón kérni fogják.Kívánom ne legyen semmi.Ja, szélcső segíthet.Csak forgatni kell és teljesen benyomni, míg nem jön a kaki, ha már nagyon szenved,puffadt a hasa.Nálunk a csúcs 10 nap volt, már kúpok is voltak, de semmi.
2014. ápr. 17. 07:59
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :)Most 5 nap után kakált...kissé sürűbb volt.Ö mindig hason alszik már meg szokta.Nekem már meg jött a menstuáciom meg is lepödtem h ilyen hamar meg jött ugy hogy szerintem elég neki a tejem hízik rendesen. Nagyon remélem h helyre áll a kakilása miota kakilt hangja sincs
2014. ápr. 17. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
5-s vagyok.Ne csak hasra tedd, ha van lehetőség oldalt és háton is fektesd!Egyik ismerősöm csak háton altatta a gyereknél izomtónusgyengeség volt, amit a gyerekorvosa nem vett észre és nem tudott önmagától elfordulni sem, így elég érdekes lett a fejformája,még szerencse,hogy fiú.
2014. ápr. 22. 05:38
 8/8 A kérdező kommentje:
okés :) probálom minél több helyzetben altatni már oldal ugyahogy elalszik...
2014. ápr. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!