Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezd el kúszni? Többi lent

Mikor kezd el kúszni? Többi lent

Figyelt kérdés
7 honapos, atfordul hasrol hatra és vissza! KöRbe forog a tengelye körül, emelgeti a popsiját! Mennyi idő van meg a kúszásig? Nektek, h alakult? Ez egyik percről a másikra történik? Tudom valamivel ösztönözni, tanítani? Első baba

2014. ápr. 16. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:

én mindig a szőnyegre tettem le, hogy erősödjön. alig alig fordult át mikor elkezdett hátra kúszni.

5 hónaposan már szépen kúszott körbe a lakásba, és ezután 1-2 héttel jött az, hogy körbe is forgott, szóval nagyon változó és nem lehet ezt így megmondani mikor mikor fog csinálni.

ösztönözni úgy tudod, hogy eléteszel dolgokat, hogy meg akarja szerezni, de aztán add is oda neki kis próbálkozás után, mert ha nem tudja megkaparintani akkor meg csalódik és annyira se fog próbálkozni

2014. ápr. 16. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk kúszás nem nagyon volt, csak hátraflé. Amikor már négykézláb felhúzta magát elkezdett rugózni előre-hátra. Két nappal később már mászott. Ez nagyon hírtelen történt. Sok dolgot csinált egyik napról a másikra.
2014. ápr. 16. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy volt, mint a 2. válaszolónál. Kúszni csak körbe és hátrafelé, de azt se sokat. Mászni nagyobb erőbedobással kezdett.
2014. ápr. 16. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, mennyi idős volt a babád?
2014. ápr. 16. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
5-5,5 hónapos volt mikor körbe/hátra kúszott. 6 hónaposan kezdett mászni.
2014. ápr. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!