SOS hasfájás! Tudom, csak az idő gyógyítja, de esetleg valakinek valami módszer, ami enyhítette a szenvedést?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 hetes, nagyon fáj a hasa, szopi közben is tekereg, erőlködik, napközben is sokat szenved, nyűgös. Tornáztatom, masszírozom, Infacol-t kap minden evés után, de nem tudom mennyit használ, mert szegény már nappal is szenved..2014. ápr. 16. 12:48
1/11 anonim válasza:
Nekünk az infacol semmit nem használt csak az espumisan. Minden étkezés előtt adj neki, evés közben és utána is büfiztesd, tedd hasra.
2/11 anonim válasza:
Ha körkörösen simized a pociját, vagy csak rá teszed a meleg kezed az is jó. Infacol után mi átálltunk a Biogaiara az segített(napi 5 csepp kell). Lehet baba teát is próbálni nekünk az se jött be, de van akinek igen. Mi már túl vagyunk rajta kitartást neked. Ja és ami sokat segített a cumi megnyugtatta, nem sírt órákig, nyöszörgött kicsit, de azért el volt.
3/11 anonim válasza:
Csak 2 dolog enyhítette: kólikás tartásban sétálgattunk vele, vagy ha kendőbe tettük.
4/11 anonim válasza:
Én meleg szőlőmag párnát tettem a pocijára,amikor hasfájós volt. Ez segített annyira,hogy napközben nyugodtan tudott pihenni. Később vettünk a gyógyszertárban egy krémet,ezzel kellett bekenni a pocakját és felmelegedett. Emellett naponta 3x szopi előtt adtam neki 10-20 ml édeskömény teát,szerintem ez hozta egyedül a várt hatást. Kipróbáltam az összes csodaszert,infacolt,espumisant,Grip watert,colief cseppeket,biogaiat... Egyik sem segített. Ha nagyon durván tekergett,akkor szélcsővel segítettem rajta. Nagyon rossz ez az időszak,sajnálom a babádat :( az ember annyira tehetetlen... Nem tudsz mást csinálni,mint kipróbálni mindent és várni,hogy elmúljon. Kitartás!
5/11 anonim válasza:
Nekünk az ánizsos és köménymagos tea vált be.
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak elírtad, de az Infacolt etetés ELŐTT kell beadnod a babádnak!
Nekünk is nagyon durván hasfájós volt a fiunk, 3,5 hónapos korában múlt el. Nekünk még úgy-ahogy az Infacol vált hasznunkra. De kipróbáltuk mi is az Espumisant és a Bio-Gaia-t is.
Nagyon sokat sétáltunk vele a lakásban, és ringattuk, szinte mindig ölben volt. Sajnos más egyebet nem nagyon tudtunk tenni. :( Szörnyű látni hogy tudnak szenvedni ezek a csöppségek.
Kitartást kívánok!
7/11 anonim válasza:
sajnos 6 hetes koráig ez normálisnak számít.
próbáld gyakrabban szoptatni, hogy egyszerre kisebb mennyiséget egyet. szopi után hosszan büfiztetni, hasát melegíteni (tenyereddel, megvasalt pelussal vagy megfújod).
8/11 anonim válasza:
Nálunk csak az idő segített, a fentiek mindegyikét kipróbáltuk, az infacoltól egy icipicit csökkent.
9/11 anonim válasza:
Az Infacolt evés előtt kell neki adni, úgy hathat elvileg. Nekünk segített valamit, de mellette kapta a Mecsek Baby teát és az is segített ha sokszor hasra fordítottuk, még akkor is ha nagyon sírt mert nem tetszett neki. Hasra fordítva erőlködött hogy más pozicióba kerülhessen és ebből adódóan sikerült pukiznia.
10/11 anonim válasza:
Nekünk se vált be az Infacol, Espumisant próbáld meg, az jobb volt nálunk, de eltartott a hasfájás 3 hónapig, amíg kinőtte. Espumisannal élhetőbb volt minden :) Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!