Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket engedtek meg a babátokna...

Miket engedtek meg a babátoknak, hogy a szájába vegye? (Persze felügyelet mellett gondolom)

Figyelt kérdés

10-es csomag papírzsepi, ajándékkötő szalag, szék lába, távirányító (fóliába csomagolva), Sterimar orrspray, a habszivacs kirakó nagyobb darabjai, nedves törlőkendő zacskója.

Én ezeket megengedtem neki. Nem kellene a továbbiakban?

2009. dec. 21. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém mindent a szàjàba vesz,nincs amit nem engedek neki,mert amit nem szabad azt nem teszem elérhetö helyre(gondolok itt gyogyszer,samponok,mosogatoszerek,üveg pohàr)
2009. dec. 21. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
hát egy kettő elég necces mert a boltban mindenki össze tapogatja és tele lehet kórokozokkal.Lehet valami retkes kezű árúfeltöltő pakolászta aztán kitudja.Vannak olyan dolgok amiket felügyelet mellett se engedj neki mert ha tudja hogy szabad, akkor is el fogja venni ha nem figyelsz rá véletlen.Mondjuk ha már mászik aztán meglátja valahol meg ilyenek.Vannak dolgok amiket szabad van amit nem.Nem véletlenül.
2009. dec. 21. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A veszélyes dolgokat én sem engedem neki.Az én gyerekkori orvosom mindig azt mondta,az évi koszmennyiséget meg kell enni, hogy a szervezet tudja, hogy mi ellen védekezzen.Igen, ez így elég durván hangzik,de van benne valami.
2009. dec. 21. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam mindent megkóstol, szokta nyalni a laminált padlót is, meg a járólapot is.Ami olyan dolog, az nincs előtte.
2009. dec. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!