Anyatej+tápszeres babák anyukái! A ti babátok megtanulta, hogy mennyit kell ennie? Mikor elég?
Figyelt kérdés
Minden etetésnél először szoptatok, utána mérés után kipótolom tápszerrel az adagját. Ha véletlenül van elég anyatej, akkor addig eszik, amíg a szájában van a cici, sokszor 140 helyett akár 190-et is. Attól tartok, soha nem fogja megtanulni, hogy mikor elég neki a táplálék, és ez örök probléma forrása lesz (hasfájás, falánkság, éjszakai evések).2009. dec. 21. 12:34
1/5 anonim válasza:
Ez így elég nehéz,mert soha nem tudod,hogy mennyit szív ki a baba a ciciből.Csodálom,hogy tápszer mellett elveszi a cicit is,nekem fejnem kellett.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem ez örök dilemma volt. Mindig attól féltem, hogy túletetem, vagy éhes marad. Ugyanúgy csináltam, ahogy Te is írtad. De: 2 hónapos elmúlt, amikor összecsomagoltam a mérleget, minden etetéskor bekavartam 90 ml tápszert. 3 hónapos korára fokozatosan elhagyta a tápszert, kiköpte a cumit. Most 4,5 hónapos és csak anyatejet eszik. Sok gyötrődés volt ez, volt, hogy óránként evett. Sokan csodálkoznak ezen, hogy fordítva alakult a pótlás. Meg vagyok győződve arról, hogy sok oka lehetett ennek, ezt most nem részletezem, örülök, hogy így alakult. Sok sikert neked is!
3/5 anonim válasza:
Az én lányomnak másfél hetes korától pótolni kellett szopás után. Sosem mértem,hanem megcsináltam egy teljes adagot és evett amennyit akart. Nálunk nem volt gond a hasfájás, összesen kétszer bukta vissza amikor túl sokat evett. Volt, hogy még be kellett kevernem még egy pici adagot, mert még evett volna. Most 16 hónapos és alig éri el a kilenc kilót pedig már 84 centi. Szerinetem ha valaki eleve nem hasfájós alkat akkor a több tápszer sem fog gondot okozni. azt sem mondhatnám, hogy zabagép lett a lányom, már kezd válogattni sajnos a kaját kozött.:-(
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint. Másfél hónapos kora óta nem kel éjszaka enni, úgyhogy mi még ezt is megúsztuk.
5/5 anonim válasza:
Én is előbb ciciztettem, aztán tápot adtam. Én nem mértem cicizésnél, nem volt mérlegünk. Tápot annyit evett, amennyi belefért. Szerintem Ők tudnják, hogy mennyi fér beléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!