Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred fel többször egy...

Miért ébred fel többször egy két órás alvás közben az 1 hós babám?

Figyelt kérdés

Korábban végigaludt akár 4-5 órákat is, bármit csinálhattunk a szobában, nem ébredt fel.

Kb. egy hete alig alszik (van, hogy 6 órát is fent van egyhuzamban) és amikor alszik is, sűrűn felébred, nyafog, mocorog, de visszalszik (bemegyek hozzá megsimizem visszaalszik, vagy ha nem is megyek be, akkor is)

Általában akkor ébred véglegesen, ha éhes. De akkor is ordítva. Másnak is csinál(t) ilyet?

2009. dec. 21. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos az én fiam is gyakran megébred néha. Mostmár van, hogy éjjel is. Ő már 3.5 hónapos. Szerencsés vagy, mert az én fiam nem bír egyedül visszaaludni, csak a cumival...

Elvileg van egy 45-60 perces alvási ciklusuk. Ha pont ennek végén valami megzavarja (fájdalom, böfi, puki, zaj, stb), akkor felébred.

Valószínűleg picinek jobban ki tudta zárni a külső zajokat, fényeket, stb.

2009. dec. 21. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Óóóó...de jó nektek.Az én kislányom kétszer alszik egy nap 20-30 percet.
2009. dec. 21. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is egy hónapos múlt,és ő is megébred alvás közben.Én mindig felemelem büfizni,általában ezért ébred meg.És ha sikerül neki,alszik tovább a legtöbb esetben.Azért ébred meg,mert valami zavarja.Nálunk mindig a büfizés.
2009. dec. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!