Milyen fajta gyümölcs vagy zöldség?
Már adtam fiamnak almát, répát, krumplit - saját kezüleg főztem. Üveges bébiételt spenótosat, barackosat, kajszibarackosat.
Milyen gyümölcsöt vagy zöldséget lehetne adni újításképpen? Tegnap lépett 5-ik hónapba
sütötök, banán (én bébiételben adom ezeket), banánt nem túl gyakran, meggy, alma-málna.
megkérdezhetem, melyik spenótos bébiételt adtad? mert én is keresek spenótos bébiételt.
ja, szóval, ami az 5. hónaptól kapható bébiételekben vannak gyümölcsök, zöldségek, azok mehetnek még.
körte, brokkoli, akkor glutén bevezetése is jöhet.
illetve, húsi is mehetne, ha már 1 hónapja ki van váltva étkezése. Én is adtam már, az enyém 5,5 hónapos.
tehát újításképpen
körte, banán, alma-málna (üveges), banán (óvatosan), cékla, sütőtök, brokkoli, gesztenye-alma (bébiétel)
nálam ezek vannak :)
5,5hos. Eddig kapta:
Alma, barack, kajszi, szilva, korte, banan.
Spenot, salata, brokkoli, krumpli, s.repa, f.repa, sutotok, fozotok, cukkini. Most a pari fog kovetkezni. Sutotokon kivul en csinalom a fozelekeket.
Ja es ceklat is kapott. (Utolso vagyok)
Uveges cuccokkal ovatosan, mert neha van bennuk olyan, amit adott honapban nem is kaphatna. Pl valaki irta a malnat. 1eves korig tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!