Kedves Anyukák! Bölcsi kérdés! Ti mit tennétek a helyemben?
Háát a szívem szakadna meg az biztos dehát a muszály az nagy úr!
Plusz még a GYED extrát is számold hozzá!Az is jár még pluszban!
Szia!
Én a helyedben megpróbálnám a bölcsit;bár nekem lehetne választani úgymond;ahogy írod lehet,nem tartanák meg a helyedet.Ez a mai világban nem lenne nagy csoda :-(
A mi babánk max egy évesen fog bölcsibe menni,mert engem később nem vesznek vissza a munkahelyre.Ha marad a gyed extra,akkor jó,mert kijövünk belőle,ha nem,akkor meg viszi a fizumat sajnos a bölcsi.
Állami bölcsire nem vagyunk "jogosultak",mert férjem nincs bejelentve;kell a főállás igazolása,így marad a félig magán-félig önkormányzati(ez kicsit olcsóbb)
Sajna nekem nincs sok választásom,ha a férjem maradna gyesen,az se jó,mert neki se néznék jó szemmel,ha mondjuk egy évig nem mennem;de ha valami baj van a gyerkőccel(hirtelen beteg) akkor őt elengednék.
Nekem annyi a választásom,hogy egyáltalán akarok-e még ott dolgozni.Én szeretnék,mert nem nagyon van másik munkahely a környéken,ahova fel is vennének(pláne gyerekkel)
Még pocaklakó,egy hónapon belül érkezik,de ezek így a tények nagyjából.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!