Milyen oltást adassak be a Kislányomnak?
Figyelt kérdés
A kötelező oltásokon kivül milyen oltás beadását javasoljátok? Annyi mindent hallottam.. nehéz dönteni.. az biztos hogy három éves koráig itthon leszek vele nem fog bölcsibe menni, csak majd oviba.Nem akarom hogy ártsak az immunrendszerének viszont a túlzott aggódás sem jó. 2008. júl. 25. 12:33
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 8 hetes a Kislányom.
2008. júl. 25. 12:34
2/3 anonim válasza:
sztem a rotavirus ellenit és a pneomococcust. ezek a vírusok veszélyesek nagyon és egyre gyakoribbak. 1éves kor után pedig oltasd kullancs ellen is. én mást nem ajánlok ezek a fontosak
3/3 anonim válasza:
Mi a pneumot, a meningot adatjuk be a babánknak meg majd késöbb a kullancs és a bárányhimlő ellenit. De szerintem beszéld meg a gyerekdokival hogy ő melyikeket ajánlja és melyik mire van és ezután döntsétek el hogy szerintetek melyeket fontos beadatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!