10 hós fiam arca napok óta nagyon piros és érdes. Szerintem a hideg, fagyos levegőtől. Hogyan gyógyítsam?
Tegnap Sudocrem-mel kentem, ma pedig Gabi testápolóval, de ugyanaz a helyzet. Nem hinném hogy fogzik, nincs megduzzadt rész az ínyén, és eszik is rendesen.
Ha nem javul, vigyem orvoshoz? Volt már valakinek ilyen?
Az én kisfiam ekcémás és neki is ilyen az arca, de ha a speciális testápolójával bekenemem, akkor nem lesz vörös.
Nem biztos, hogy a te kisfiad is ekcémás,lehet, hogy csak nagyon érzékeny a bőre, de azért szerintem mindenképpen mutasd meg bőrgyógyásznak.HA mégis, akkor úgyis írnak majd fel mindenféle kencéket.
2-3 hónapos korában ekcémás volt, igaz, nem az arcán, de aztán elmúlt.
Lehet, hogy nem is a hideg levegő okozza?
Szia!
Szerintem Sudoval ne kend be, mert szárít.
21:44 vagyok.
Bocsi, nem Elcon, hanem Elocom. Ez állítólag ekcémára jó, most tudtam meg nemrég, bár mi az ilyen esetekre kaptuk, mert nagyon durván kiszárad a bőre az arcocskáján. Sokat vagyunk kinnt, még a nagy hidegekbe is kimerészkedünk. Az álla szokott nagyon csúnya lenni, ahol a nyálacskája mégjobban kikezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!