Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vezetéknév: Szabó. Ikerfiúknak...

Vezetéknév: Szabó. Ikerfiúknak Kende és Zente név, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Nekem a Kende név egyátalán nem tetszik, de így, hogy a két kicsi neve összecseng - így tetszik!!! :)))))

Gratulálok a kicsikhez!!

2014. ápr. 10. 22:09
 12/13 SzCJudit ***** válasza:
60%

Szia! Nekem is Zente a kisebbik fiam és Szabó a vezetéknév, csak megkapták még az én nevemet is :)

A nagyobb nálunk Zétény és minket nem zavart, hogy hasonló nevek, sőt mi így választottunk. Szerintem nagyon szép a Kende is és jól hangzik a kettő együtt. Nálunk is furcsán néztek először de mindenki megszokta már. Ne foglalkozzatok senki véleményével, ha nektek tetszik akkor hajrá :)

2014. ápr. 11. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Mindkét név nagyon szép, de tesóknak adni lehet, hogy nem túl praktikus. :S

A közösségekben könnyen összekeverhetik, eleve ritka nevek. Én valami olyasmit választanék, ami szintén ősmagyar, de teljesen más hangzású. Pl.:

Kende és Kartal (valami azért legyen ugyanaz :) )

Kende és Koppány

Zente és Zalán

vagy Mór, Örs, Vajk stb....

:)

2014. ápr. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!