Magas az ágyunk, ne szedjük szét hogy csak a matrac legyen, hogy ne essen akkorát a baba?
szerintem az alap, hogy ágyon nem hagyunk egyedül babát, főleg kúszó-mászó babát.
de ha te ragaszkodsz ahhoz, hogy ő az ágyon játszol míg te mást csinálsz, akkor nyilván meg kell oldani, hogy kisebbet essen.
próbáld meg máshonnan megközelíteni, nem az az opció, hogy ne nagyot essen, hanem hogy ne essen
Számomra is elég fura a megközelítésed. Azt kellene elérned, hogy ne essen le, nem azt, hogy kisebbet essen. Nem tudom, hol az ágy, de akkor zárd be a szobaajtót. Nálunk az összes ajtó zárva van, ahová nem akarom, hogy bemenjen. Ha nincs ajtó, barikádozd el az ágyat.
Ha nem tudsz odafigyelni, vidd őt is magaddal (etetőszék, pihenőszék, járóka).
Még egy megoldás: tanítsd meg lemászni. Amint a fiam felmászott a kanapéra (a miénk nem olyan magas), rögtön megtanítottam, hogy kell lemászni. 1-2 nap után szépen fordult, és lábbal lefelé jött le. Ennek ellenére még most sem hagyom ott felügyelet nélkül. Van erre sok megoldás, használj valamit, ha nem akarod, hogy leessen. Emiatt nem kell a földön aludni.
Nem hiszem, hogy barki is okoskodott volna, csak valaszoltunk a kerdesre. Ha neked csak a te megoldasod jo, felesleges kerdezni. Akkor szedd szet az agyat, es aludjatok a foldon.
Egyebkent meg lehet kapni racsot, eleteszed, es nem maszik fel ra. Szerintem mindenre van megoldas, ha akarja az ember. Mi sem alszunk a foldon, es meg egyszer sem esett le a fiam sehonnan. Ha nem akarom, hogy valahova odamenjen, megoldom.
Es ra lehet szoktatni, hogy mit nem szabad. Tanitgatni kell. Ahogy fentebb mondtak, neked kell kialakitani a szabalyokat. Gondolom, a forro sutohoz vagy a konnektorhoz sem engeded oda, hogy hatha nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!