Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan ezért miért...

Most komolyan ezért miért kell elítélni mert dolgozni akarok a 2 évesem mellett?

Figyelt kérdés
szeptemberben visszamegyek dolgozni és bölcsibe adom a fiamat!hozzáteszem nem jókedvemből teszem bölcsibe és megyek vissza dolgozni hanem mert tudom hogy a gyesből nem fogunk megélni!a családomból és az ismerőseim közül is sokat leszóltak,hogy miért megyek vissza dolgozni,minek adom bölcsibe a gyerekemet,mondtam hogy azért mert nem fogunk tudni megélni.azt mondják hogy nem jól csinálom,meg lenéznek merthogy egy gyereknem 3 éves koráig az anyja mellett a helye!én épp azért akarok visszamenni dolgozni hogy a fiamnak meg tudjak adni mindent de mindenki leszól ezért!a sógornőm az 3 évig otthon volt a fiával de ők úgy tudtak megélni hogy minden hónapban kölcsönkéregettek anyóstól pénzt!de én ezt nem akarom és ezért vagyok a rossz!nekem ez annyira rosszul esik a családomtól hogy ez miatt rossz anyának,embernek tartanak!a párom is dolgozik de egy fizetésből nem tudunk megélni!ti erről mit gondoltok?
2014. ápr. 10. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én gyes alatt tudok majd anyunak dolgozni (otthoni munka) és abból ki tudom majd egészíteni a családi kasszát. Ha ez a lehetőségem nem lenne nekem is vissza kellene mennem dolgozni mert 110.000ft helyett 28.000ft... semmire nem elég. A férjem is annyit keres mint én, ha 200.000 fölött keresne biztos én is ülhetnék a babérjaimon a 28.000ft-os gyessel.

Ha tetszik a családnak ha nem, dolgoznod kell, különben hiába vagy otthon a piciddel 3 éves korig ha közben meg nincs mit enni....

2014. ápr. 10. 10:38
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy ennyien megértetek engem!mindenki belém akarja beszélni hogy ez miatt milyen rossz anya vagyok,leszek!de tudom hogy a fiamnak is jót fog tenni ha gyerekek között van és legalább pénzünk is több lesz!kéregetni,tartozni én sem akarok senkinek,meg hogy a fiamnak ne tudjak megvenni mindent!!
2014. ápr. 10. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Én akkor se ítélnélek el, ha nem a pénz miatt mennél vissza.

A babám a mindenem, de én is úgy gondolom, hogy - ha találok neki megfelelő helyet és ő is jól viseli a dolgot, akkor (és csak akkor) - 1,5 éves korában visszamegyek 4 órában dolgozni. Nem a pénz miatt, hanem mert ha éveket kihagyok (még egy babát szeretnénk), akkor lőttek a karrieremnek... és úgy gondolom hosszú távon azzal teszek jót a családomnak, ha a saját egzisztenciámmal is foglalkozom.

2014. ápr. 10. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát mi a sz*rt csinálnának a bölcsődék, ha minden gyerek 3 éves koráig bele lenne bújva az anyjába? Akkor meg már óvodába kell menni.

Nyugodtan add be, erre valók a bölcsik.

2014. ápr. 10. 11:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el, én is ezt fogom tenni, csak 2,5 éves kortól. A GYES valóban nagyon kevés, de szeritnem még ami fontos a gyerek társaság, már ebben a korban nagyon igénylik, úgy vettem észre. Itthon a 4 fal között ezt nem tudom biztosítani, lemenni lemegyünk és találkozunk gyerekekkel, de az a fél óra semmi szerintem. Más mikor minden nap órákig együtt vannak, játszanak. Nézi egyik a másikat mit csinál, tanulnak egymástól, persze biztos hülyeségeket is, de szerintem sok jót is elleshetnek, sőt a beszéd is talán jobban fejlődik.

Szóval én nemcsak a pénz miatt viszem majd bölcsibe.

2014. ápr. 10. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy sokan le fognak pontozni, de olvassatok vegig legyszi :) en is olyan voltam, hogy 3 eves koraig az anyja mellett a helye a gyereknek, meg mit panaszkodnak csak jatszani kell a gyerekkel. Sose mondtam az ismeroseimnek, de magamban "megbotrankoztam" ha azt hallottam, hogy anyuka azert megy dolgozni mert kell a tarsasag. Es hogy szegyellem magam emiatt!!! Itthon vagyok a masfel evesemmel akit imadok, szeretek es "csak jatszani kell vele" nincs penzugyi gondunk de a napokban beszeltuk a ferjemmel, hogy elvallalnek egy hetvegi allast, mert bekattanok. Tehat itt szeretnek bocsanatot kerni az itt jelenlevo anyukaktol amiert "leneztem oket". Jol megtanultam a lecket, de meg is erdemlem:):):):):)

Kerdezo, nincs semmi baj azzal ha bolcsibe jar, lanyom mondjuk csak jatszohazba jar meg, de imadja ott a gyerekeket alig lehet elhurcolni toluk:):):) tegyel magasrol az ilyen megjegyzesekre!!

2014. ápr. 10. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az első hozzászólóval! Nem is értem, hogy miért veszed ezt magadra! Ne foglalkozz ezzel és kész! Akinek nincs esze, hogy megértse, azzal nem lehet mit csinálni... Különb vagy tőlük, hál isten! Szeresd a gyerkőcöd és a férjed, velük pedig ne foglalkozz, egyik füleden be másikon ki!
2014. ápr. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!