Most komolyan ezért miért kell elítélni mert dolgozni akarok a 2 évesem mellett?
Én gyes alatt tudok majd anyunak dolgozni (otthoni munka) és abból ki tudom majd egészíteni a családi kasszát. Ha ez a lehetőségem nem lenne nekem is vissza kellene mennem dolgozni mert 110.000ft helyett 28.000ft... semmire nem elég. A férjem is annyit keres mint én, ha 200.000 fölött keresne biztos én is ülhetnék a babérjaimon a 28.000ft-os gyessel.
Ha tetszik a családnak ha nem, dolgoznod kell, különben hiába vagy otthon a piciddel 3 éves korig ha közben meg nincs mit enni....
Én akkor se ítélnélek el, ha nem a pénz miatt mennél vissza.
A babám a mindenem, de én is úgy gondolom, hogy - ha találok neki megfelelő helyet és ő is jól viseli a dolgot, akkor (és csak akkor) - 1,5 éves korában visszamegyek 4 órában dolgozni. Nem a pénz miatt, hanem mert ha éveket kihagyok (még egy babát szeretnénk), akkor lőttek a karrieremnek... és úgy gondolom hosszú távon azzal teszek jót a családomnak, ha a saját egzisztenciámmal is foglalkozom.
Hát mi a sz*rt csinálnának a bölcsődék, ha minden gyerek 3 éves koráig bele lenne bújva az anyjába? Akkor meg már óvodába kell menni.
Nyugodtan add be, erre valók a bölcsik.
Nem ítéllek el, én is ezt fogom tenni, csak 2,5 éves kortól. A GYES valóban nagyon kevés, de szeritnem még ami fontos a gyerek társaság, már ebben a korban nagyon igénylik, úgy vettem észre. Itthon a 4 fal között ezt nem tudom biztosítani, lemenni lemegyünk és találkozunk gyerekekkel, de az a fél óra semmi szerintem. Más mikor minden nap órákig együtt vannak, játszanak. Nézi egyik a másikat mit csinál, tanulnak egymástól, persze biztos hülyeségeket is, de szerintem sok jót is elleshetnek, sőt a beszéd is talán jobban fejlődik.
Szóval én nemcsak a pénz miatt viszem majd bölcsibe.
Tudom, hogy sokan le fognak pontozni, de olvassatok vegig legyszi :) en is olyan voltam, hogy 3 eves koraig az anyja mellett a helye a gyereknek, meg mit panaszkodnak csak jatszani kell a gyerekkel. Sose mondtam az ismeroseimnek, de magamban "megbotrankoztam" ha azt hallottam, hogy anyuka azert megy dolgozni mert kell a tarsasag. Es hogy szegyellem magam emiatt!!! Itthon vagyok a masfel evesemmel akit imadok, szeretek es "csak jatszani kell vele" nincs penzugyi gondunk de a napokban beszeltuk a ferjemmel, hogy elvallalnek egy hetvegi allast, mert bekattanok. Tehat itt szeretnek bocsanatot kerni az itt jelenlevo anyukaktol amiert "leneztem oket". Jol megtanultam a lecket, de meg is erdemlem:):):):):)
Kerdezo, nincs semmi baj azzal ha bolcsibe jar, lanyom mondjuk csak jatszohazba jar meg, de imadja ott a gyerekeket alig lehet elhurcolni toluk:):):) tegyel magasrol az ilyen megjegyzesekre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!