8hós lányom megint kér hajnal enni. De miért?
Figyelt kérdés
Tápszeres. 7hós kora óta nem evett éjszakánként. Ha felébredt akkor is csak elég volt a cumi vagy tea,esetleg nagy ritkán a visszaaltatás. Most hogy betöltötte a 8.hónapot ezt csinálja:3-4 óra körül felkell és se a tea,se cumi,se visszalatás nem segít. Követeli újra a tápszerét. Reggel meghát ezért hamarabbb adhatok neki gyümölcsöt. Miért állt vissza?2008. júl. 25. 11:09
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy most kezdődtek nála a nygmozgások? Az fel tudja ébreszteni őket. Plusz ebben a korban kezdődik a "szeparációs szorongás", amikor nem látja hogy ott vagy felébredésekor, megijed hogy elvesztél :-)Lehet hogy a tápszeren tovább tud cummogni, így tovább lehet veled, de ez csak feltételezés.
2/3 anonim válasza:
Az én ikerlányaim is egy időben felébredtek éjszakánként és csak tápszer után aludtak vissza. Én tápszert váltottam, és nekem bevált. Addig hypoallergén tápszert ettek és abban kevesebb a szénhidrát és fehérje tartalom, mint a simában. Lehet, hogy kevés már az a tápszer amit adsz neki.
3/3 ltimea válasza:
Szerintem, a 8 hós babának már esténként mást is lehet adni a tápszeren kivül, hogy "kibirják" reggelig. Az én kisfiam 10,5 hós koráig szopizott de 6-7 hós korától, hogy átaludja az éjszakát kellett hozzátáplálni. Egyszerűen nem volt elegendő csak a szopi. Lehet hogy nálatok is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!