Mit csináljak ha 6 és fél hónapos babám még mindig 3 óránként ébred enni?
Tápszeres 2 hetes kora óta.
Hozzátáplálom 3 és fél hónapos kora óta.
Naponta 1-2 alkalommal kapott eddig gyümölcsöt , zöldséget, főzeléket.
Tegnap és ma már nem is adtam napközben neki tápszert mert éjjel úgy is iszik.
Napközben amúgy is alig akarja elfogadni a tápszert.
120 ml iszik meg egyszerre csak.
Nagy szó ha lemegy a 150 ml.
9 és fél kilós és 69 cm.
Születése óta gyakran ébred mindig.
Próbáld meg kitolni az étkezési időt, de csak alssan, ne hirtelen. Eleinte 10-15 perccel és aztán kb fél órára. Így többet is fog enni és nem oylan gyakran.
De ha 1-2alkalommal adsz neki gyümölcsöt,főzeléket és zöldséget akkor mit eszik aztán ha csak éjjel adsz neki tápszert?
Ma hajnalban utoljára fél 6 kor evett tápszert aztán reggel úgy fél 8 fele kapott almát és banánt turmixolva amit még 10 kor is evett.
11 kor kapott krumpli főzeléket aztán 1 órakor szintén mert 11 kor keveset evett.
Utána krumplifőzeléket kapott fél 5 kor.
Estére már tápszert fog kapni 150 ml-rt fél 8 fele.
Aztán még kb 3 szor fog ébredni éjjel enni.
Én így csinálom 6 hónapos babámnál: reggel 6-kor 180 ml tápszer, fél 9 fele gyümölcs kekszel, fél egy fele főzelék, fél 5-kor tjpép , gyümi, vagy tejberizspép, este fél 8- 8 fele 210 ml tápszer.
Ő 9700 gramm és 70 cm.
Próbáld meg kitolni neki az étkezését és lehet nem fog annyiszor enni mert többet fog kérni.
Éjjel nem is adtok enni babátoknak?
Ha azt nézzük az én babám naponta 7 alkalommal eszik.
És nem tudok tenni ellene hogy éjjel ne egyen mert követeli és a cumikával nem elégszik meg, utána meg sem én sem ő nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!