Létezik olyan program, amivel képeslapot lehet csinálni a babám képével, és ki is nyomtathatom?
Figyelt kérdés
Vagyis postán adnám fel,nem e-mailben!köszönöm!2009. dec. 20. 08:53
1/4 anonim válasza:
nagyon egyszerű, word-ben meg tudod csinálni. Be kell szúrni egy szövegdobozt, majd abba kell képet beszúrni, azt úgy teszed be, ahogy akarod, mellé szöveget írsz, majd ezzel elmész egy helyre, ahol színesben ki tudják nyomtatni, és én keményebb, un. névjegykártya papírra nyomtatnám, ebből van színes is, kék, zöld, lila. Otthon kivágod, borítékba be, postára el, és kész. Kb. 30 perces meló!
4/4 A kérdező kommentje:
Az imikimin csináltam már, erre rátaláltam,de nem látom,hol van ott nyomtatási lehetőség!?!
2009. dec. 21. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!