Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt más is aki nem ment...

Volt más is aki nem ment vissza szülés után 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés

én nem tudtam kire bízni a babát!!!

meg nem is nagyon akartam.

2009. dec. 19. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem is kell. Vidd el magaddal. Fontos az a vizsgálat, ennyit ki lehet bírni , nem? Nem te vagy az egyetlen, akinek ezt meg kell oldania...

(apa is vehet ki egy nap szabit, vagy mama, ..)

2009. dec. 19. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Én még pocakos voltam, amikor jött egy anyuka a babájával a 6 hetes kontrollra. Bevitte a babát a rendelőbe, és nem szóltak érte.

Egy másik pocakos anyuka az 1,5 éves babáját hozta rendelésre, mert nem érezte magát rendben. Az asszisztens figyel a babára, amíg a doki vizsgál.

Úgyhogy ne haragudj, de ez csak kifogás, hogy nincs kire hagyni a babát.

2009. dec. 19. 17:52
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!
2009. dec. 19. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a 8. héten jutottam el, igaz azért, mert én voltam beteg.

De szerintem igenis elképzelhető, hogy az ember nem akarja magával hurcolni a picit egy közegészségügyi intézménybe, netántalán nincs autója és tömegközlekedni kéne ebben a borzalmas időben, stb...

De a vizsgálat fontos, ha módodban áll, menj el még így utólag is.

Az a biztos, ha lát a doki!

2009. dec. 19. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a 8.héten mentem el,és ott derült ki,hogy méhszájsebem lett a szüléstől.A kisbabámnak szüksége van rám,ezért az ő érdekében is fontos a saját egészségem.

Én mindenképpen elmennék a helyedben.

2009. dec. 19. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Tesóm babája 3 hós és még nem jutott el a dokihoz, de a szintén 3 hós babával rendelkező barátnője sem.

De készül!

2009. dec. 19. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
mi úgy csináltuk, hogy a férjem kivett egy nap szabit, és amíg én bent voltam az orvosnál ő kint marad a kocsiba a picivel. Időpontra mentem, várni se kellett, hamar végeztem. Szerintem is fontos hogy elmenj.
2009. dec. 19. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!!!!!
2009. dec. 22. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!