Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nagyon gáz ha...

Szerintetek nagyon gáz ha ebbe a hidegben minden másnap fürdetem 6-hó babámat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Mi köze a kinti hideghez? ....

Van aki nem fürdet minden nap, én hiszem, hogy neki is kell,neki is jól esik, és része a napi rutinnak.

2009. dec. 19. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
a picik még nem fázósak, viszont szeretik a megszokott forgatókönyvet minden nap ugyanúgy, lehet, hogy összezavarja, ha nem minden este ugyanúgy zajlik és esetleg nem alszik el olyan nyugodtan.
2009. dec. 19. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Attól, hogy kinn hideg van, még benn a lakásban van fűtés...

Én is fürdetem mindennap. Nekünk felnőtteknek is jól esik tisztának érezni magunkat. Ha csak megtörölgeted vizes ruhával a popsiját, attól még nem lesz olyan tiszta, mintha fürödne, és akkor jön a kipirosodás. A fürdés ellazítja a babát, és segít az elalvásban.

2009. dec. 19. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Nyugodtan fürdesd kétnaponta. Több országban. pl. Németországban eleve az az orvosi ajánlás, hogy egy héten max. háromszor kell fürdetni a babákat.
2009. dec. 19. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Fürdetheted 2 naponta,nem gáz,de a babáknak az ismétlés biztonságot jelent.A megszokott rutintól én nem térnék el.Ettől függetlenül semmi baja nem lesz,ha 2 naponta fürdeted.
2009. dec. 19. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Télen Te is kétnaponta fürdesz?
2009. dec. 19. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sem gáz. Biztos nem a homokozóban tölti a napokat.
2009. dec. 19. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Én alapból kétnaponta fürdetem a kicsi babát, mikor nagyobb, akkor térek csak át a napi fürdetésre.

NEm gond nekia napi rutin, nem pirosodik és semmi egyéb, amiket fentebb rtak. Ugyanúgy végigalussza az éjszakát este 1/2 9-től reggel 1/2 8-ig.

Csak áttörlöm az arc, nyak, kezek tájékát.

2009. dec. 20. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó! Te is akkor 2 naponta fürdesz??

Szerintem a kisbabának is jár ugyanúgy a napi tisztaság, mint a felnőtteknek...

2009. dec. 20. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:

8.47 vagyok, nagyon köszönöm a lepontozást.

Én a kérdésre válaszoltam és szerintem hasznos volt a válaszom. És cáfoltam azokat, akik sose fürdették kétnaponta a gyereküket, de véleményük azért van róla (nem lesz meg a napi rutin, satöbbi.)

Érdekes, a németek alapból heti 3-szor fürdetik a babákat, akkor ők is koszos bunkók???

Érdekes, még mindenki azt mondta, hogy milyen csodás baba-illata van a gyerekeimnek. Nem használok hozzájuk pacsuli-szereket (illatosítottakat).

És a védőnő, orvos egyetért.

Csak itt a sok minta-anyuka ontja az észt. No, mindegy.

Kedves kérdező, bátran fürdesd a babádat kétnaponta, csak titkold el mások előtt, mert látod, milyen a reakciója az átlag minta-anyukának :-)

2009. dec. 21. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!