Torokgyulladásra antibiotikumot szoktak adni? Láza volt magas,38-39 körüli, amit alig tudtunk levinni 2 napig.
Figyelt kérdés
3. napja beteg, de még ma is volt hőemelkedése. Gyenge szegénykém, szeme könnyezik, orra folyik, köhög. Nem csinált tesztet az orvos, hogy vírusos vagy bakteriális e a fertőzés.(helyettes orvos) Antibiotikumot kapott.2014. ápr. 5. 19:24
1/2 anonim válasza:
nekünk az ilyen betegség csak antibiotikummal szokott átmenni, volt, hogy vártam, hátha sikerül átkezelni, de megspórolhattam volna jó pár lázas nyűgös napot, ha egyből antib. kap, pedig nagyon nem szeretem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Meddig tartott nektek? Annyira féltem a kincsemet, már 3. napja szenved. Remélem holnapra már jobban lesz. Ő még csak 18 hónapos.
2014. ápr. 5. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!