Babamnak meg mindig kancsal a szeme pedig 3 hetes, mikor kezdodik az amikor a szemei egyszerre mozognak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 14:43
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mi kb 1 hónaposan voltunk bent elhúzódó sárgaság miatt Kórházban, és ott az egyik ápolónő kitalálta, hogy kancsal a gyerek, vigyük szemészhez. Írtak is beutalót. A háziorvos azt mondta, felesleges elvinni, mert fél éves kor alatt nem tehetnek amúgy sem semmit. Majd elmúlik. Ha pedig nem, majd 6 hónaposan menjünk. És utána nem sokkal rendbejött magától. :-)
Kitartás.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Hát ez nem 1-2 hét mire megerősödnek a szemizmok.
Az én babám 9 hónapos és még néha szoktam látni, hogy nem tökéletes, még nem erősödött meg rendesen a szemizom.
Szóval sok sok hónap.
3/5 anonim válasza:
Azt mondják 1 éves korára ki kell nőnie,szóval van még időtök bőven:)
4/5 A kérdező kommentje:
Hu, az hosszu ido, azert nem mindig van neki, kipislogja...:-) Es olyan fura a szine, barnasszurke.
2009. dec. 19. 14:53
5/5 anonim válasza:
A színe is fog még változni. Mi a kancsalság miatt elvittük szemészhez kb hat hónaposan. A doki azt mondta, hogy ez valószínű elmúlik, de amúgy sem lehet ilyen kicsi babákkal még semmit sem csinálni, csak 2, 3 éves korukban. Most 16 hónapos és tényleg elmúlt a kancsalság, nem is tudom, hogy mióta, fel sem tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!