Hogyan tudnék segíteni Csabikának? A múlt vasárnapi Naplóban szerepelt a kisfiú, akinek mindkét lábát amputálni kellett.
Figyelt kérdés
Most járni tanul műlábbal és ha jól értem, egy drága fajtára lenne szüksége, amire nincs pénzük, de számlaszámot nem mondtak a riportban. Gondoltam, hátha valaki ismeri őket vagy látta máshol számlaszámmal is őket.2009. dec. 19. 10:02
1/4 anonim válasza:
Nagyon kedves Tőled,hogy segíteni akarsz!:) Szerintem meg vedd fel a kapcsolatot a Naplóval,vagyis a Tv2-vel,Ők biztosan tudnak adni számlaszámot,információt!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Próbáltam volna keresni a tv2 honlapján a Napló e-mail címét. Vagy az oldal gáz, vagy én , de nem találtam :(
A holnapi adásban biztos elmondják az elérhetőséget!
Rendes Tőled, hogy segíteni akarsz !!
(Én is szeretnék, de nem tudjuk megtenni anyagilag :(
3/4 anonim válasza:
Közönségszolgálat elérhetősége:
Tel.: (06-1)336-55-45
E-mail: kozonsegszolgalat@tv2.hu
Cím: 1145 Budapest, Róna u. 174.
Itt van az elérhetőségük. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Bárcsak minden ember ennyire törödne mások sorsával és ilyen segítőkész lenne!
Minden jót Neked és a Családodnak!
Sok sikert a segítségnyújtáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!