1 év körüli babátok milyen mennyiségeket eszik?
Az enyém reggel megiszik 160 ml tápszert, de reggelizni nem hajlandó. Tízóraira 200 gr gyümölcs, ebédre 220 gr husis főzelék, uzsonna 200gr főzelék. Vacsorázni nem mindig sikerül. Ha eszik, akkor az olyan 180 gr az ebédből, utánna 220 ml tápszer.
11 hónapos.
1szelet kenyér héj nélkül/1kifli/250-350gramm étel/200mili tej vagy kakaó.
Épp amelyiket kapja,ennyit eszik belőle általában.Bár már 18hós,de amúgy 12hósan is ennyit evett,sőt 11hósan is.
3x fozeleket eszik? En orulok, hogy azt letudom delben :D Pedig jo evo.
Nalunk 200 mili tej ebredeskor. Reggeli: csipeget a mienkbol. Talan, ha bundaskenyer van, akkor szepen eszik. Tizorai: 1 banan (altalaban mert nem vagyunk itthon, ezt konnyen megeszi maga is), ebed fozelek, vagy amit mi eszunk. Mennyi? En nem tudom, tu hogy meritek le grammra...hat o eszik amennyit ker belole. Uzsi joghurt valamilyen gyumolccsel. Es meg vacsi elott 1x gyumolcs. Vacsi: szendvics. 120ml tejet kap elalvas elott.
15 honapos, de ezt ette 1 eves kora korul is. Meg csak nem is kevesebbet, igy belegondolva :D (ill. 1 eves kora elott anyatejes volt)
1.vagyok
Onnan tudom mennyit eszik,mert tudom mekkora a tányérja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!