Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hós babátok nyúl már a...

3,5 hós babátok nyúl már a tárgyak után?

Figyelt kérdés

Az én babám még nem nyúl a tárgyak után, de a védőnő szerint már kellene.

Ha a kezébe teszek valamit, akkor is csak rövid ideig tartja.

Egyébként minden érdekli, nézelődik, mosolyog mindenkire, már néha kacag is.

Szerintetek is lassabban fejlődik?

2009. dec. 18. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Felfedezte már a kezeit? Csak akkor fog a tárgyakért nyúlni én úgy tudom. Az enyém 3 hós és csak kb 1 hete fedezte fel a kezeit és nyúl a tárgyakért.
2009. dec. 18. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Már jó ideje szájába veszi, kalimpál vele, de nézegetni nem nagyon szokta. Lehet, hogy azért is, mert állandó mozgásban van.
2009. dec. 18. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Babám 3 hós 1 hetes. 2 napja vettem észre hogy mintha nézegette volna a kezét. A tárgyakért nyúl de még ritkán jár sikerrel, ha a kezébe adok valamit és pont jól rászorit mert jol fogható dolog akkor egy darabig tartja, de legtöbbször még kiesik a kezéből 1-2 másodperc után :) Szerintem nyugodj meg, ahogy írtad a babád érdeklődő mosolygós minden rendben vele, nemsokára ő is elkezd fogdosodni :)) A védőnőkről meg megvan a véleményem, csak arra jók hogy ijesztgessék a kismamákat... (tisztelet a kivételnek)
2009. dec. 18. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Én annao felttem egy kérdést, hogy a "15 hetes babám nem miért emnézegeti a kezeit".

Na ő egyáltalán nem nézegett, de vettünk neki egy csörgőt és akkor lekezdett nyúlni tárgyak után.

Most 9 hónaposan szokta nézegetni a kezeit és szétszedi a lakást:-))

2009. dec. 18. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 18. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ! Az én babám is így csinál mint a tied :)

Szerintem nincsenek lemaradva !

2009. dec. 18. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggodj,minden baba maskepp fejlodik, a tiednek is meg van a maga kis fejlodesi ritmusa. Egyebkent az en babam eloszor a kezeit nezegette kb 4hosan, majd elkezdett nyulni ertuk, aztan nem erdekelte annyira a keze, most megint elkezdte nezegetni (6hos vasarnap ). Ezzel egyidoben razo mozdulatokat probalgatja, foleg ha csorgojet a kezebe adom! Minden jot.
2009. dec. 18. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam 11 hetes, de egy hete észrevette az ökleit. Úgyhogy én most azon aggódok, hogy nehogy kancsal maradjon, mivel egész nap bandzsítva próbálja befókuszálni kalimpáló mancsait. Szerintem ne aggódj, minden gyerek más és más.
2009. dec. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!