Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes babám nagyon bukós....

5 hetes babám nagyon bukós. Esténként fáj a hasa. Hogy oldjam meg, ha a gyógyszert is kibukja?

Figyelt kérdés
Infacolt ajánlottak, de hiába adom be neki (de ezzel az erővel bármi lehetne), ha utána azt is kibukja. Érzem a böfiben a gyógyszer illatát. A fiammal is megjártuk a poklot, ő is nagyon bukós volt, és sokkal hasfájósabb volt. Ugyanezt csinálta. Mégis hogy tudnám meg a gyógyszer hatását, ha nem is marad benne. Naponta legalább 5-6 textilpelust telehány, nem győzök mosni. Arról ne is beszéljek, hogy hányszor öltöztetem át egy nap. Amúgy szopizik, és a súlya szépen gyarapszik. Mégis mit kezdjek ezzel a helyzettel?
2008. júl. 24. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokféle tápszer létezik amit ilyen esetben lehet adni, hozzákeverni a saját táphoz vagy szopi előtt beadni. Orvos tudja felirni, mindenképp beszélj vele.
2008. júl. 24. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Válts!!! Mi is íg voltunk! Aztán tanácsra váltottam espumisanra, a második szopi utánm már nem bukott!!! És azóta van büfi és puki is!!! Mindennek 3 hete szóval nagyon ajánlom, és a hasa se fáj, kivéve ha elfelejtem hogy nem kellett volna füstöltet enni :)
2008. júl. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!