Hallottatok már arról a módszerről, hogy a babára nem adunk pelenkát, hanem edénybe pisiltetjük már kicsi korától kezdve? Tapasztalatok?
hallottam róla, de ez egy k.rva nagy hülyeség, én inkább a baba kínzásának nevezném...
a gyámügyet hívnám arra, aki ezt alkalmazza...
Szia
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy éjjel hogy nézi a rezdüléseit a gyereknek az anyuka.. :)
Nekünk reggelre olyan 25-30 dkg pisi van a pelusban. Nem tudom hány alkalommal jön neki össze ez a mennyiség,de hogy nem venném észre,hogy mikor pisil,az tuti...:)
Üdv.,egy 4,5 hónapos kislány anyuja :)
Szia!Nem hallottam még róla,csak most első ízben.Hááát,őszintén szólva butaságnak tartom.Ha ez a módszer azt a célt szolgálja,hogy a baba már nagyon korán szobatiszta legyen,akkor eleve kudarcra van ítélve.A babákban 2-3 éves koruk környékén alakul ki az az érettség,ami szükséges a pelus elhagyásához.Nem véletlenül próbálkozik mindenki (és ettől a kortól ajánlják) ebben az életkorban a bilire szoktatással.
Kizárt dolog,hogy sikeres legyen a módszer!Nem is értem...
És akkor mi van, amikor felsír éjszaka a baba, mert mondjuk éhes? Ne mondja nekem senki, hogy a pár hónapos babája végigalussza az éjszakát egyhuzamban, mert nem hinném el :)
Egyébként nem azok találták ki, akiknek sok szabadideje van, más kultúrákban ez a normális, úgyhogy aki a gyámüggyel jött, az hívhatja őket oda is, jó sok dolguk lesz :) Azt meg pláne nem értem, miért lenne az kínzás a babának, hogy nem dörzsöli ki a fenekét a nedves pelenka.
El kell, hogy keserítselek, de nekem 8 hetes babám végigaludta az éjszakát, és nem kelt fel enni. Anyatejes volt. Természetesen ha néha valami miatt felébredt, akkor kapott cicit.
Amúgy meg ezt az tudja megcsinálni, akinek van bejárónője, meg szakácsnője, meg egy milliomos férje, aki mindezeket finanszírozza. Ne mondja nekem senki, hogy háztartásvezetés, és főzés mellett van ideje a nap 24 órájában a gyereke arcát lesni, hogy épp mikor akar pisilni. Abszurd!
Csak annyit tennék még hozzá,h miért dörzsölné fel a fenekét a pisi pelenka??A mai pelenkákban szinte akármennyi pisi van, a baba bőre felé szárazak.
Amint lesz gyereked,nyugodtan próbáld ki a módszert,én nem mondom,h kínzás,miért lenne az,de annyi ráérő idő kell hozzá,ami kevés anyukának van,és még ha egy gyereknél kivitelezhető is-bár köszi,de a nyilvános helyen mosdókagylóba kakiló babából továbbra sem kérek-,több gyereknél már lehetetlen.Én abszolút a babára való odafigyelés,és a kötődő nevelés híve vagyok,de ezt már én is soknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!