Két hetes babamnak benőtt a fülébe a fullbevalo, pedig folyamatosan mozgattam, éjjel megis benőtt es most nem mozdul. Mit tegyek? Mivel kenjem?
Ugy beszeltek errol a dologrol,mintha nem is tudom,agyba fobe vernem a gyereket...
Komolyan nem ertelek titeket.
Es azt meg mindig nem,hogy miert nem a kerdesre valaszoltok,ha kerdeznek?
Nem az volt a keres,hogy mondjatok velemenyt a csecsemok fullyukasztasarol...
Iskolazatlan bunkonak es rossz anyanak nevezitek azokat,akik kilyukasztatjak a baba fulet?
Erdekes emberek lehettek...
Mert szep.
Es,mert szokas igen.
Es,aki nem akarja ne csinaltasson,de ezert titulalni ismeretlen embereket rossz anyanak,iskolazatlan bunkonak- eleg primitiv dolog.
Ezt mindenki dontse el maga.
Szerintem tul van dramatizalva.
En azt gondolom,hogy egy kislanynak kell fulbevalo.
De attol,mert en igy gondolom,nem hurrogok le masokat,akik nem igy gondoljak.
Ennyi gonosz embert, komolyan mondom. Csiklócsonkitás és hasonlók. egy egészséges ember fejében hogy kapcsolódik ez össze egy nyomorult fulbevalóval. Az aberrált véleményeteket senki nem kérdezte. Jézusom!!!!
Kérdésedre is válaszolva:
Az én kislányom 5 naposan kapott fülbevalót, úgy jöttünk haza a kórházból. Itthon kamillás vattával törölgettem a fülét pár napig. semmi gond nem volt vele.
ui:a hülyékkel ne törődj!!
"Es azt meg mindig nem,hogy miert nem a kerdesre valaszoltok,ha kerdeznek?"
Azt miért nem sikerül felérned ésszel, hogy ha NEM lukasztom ki a csecsemő fülét, akkor NEM áll elő olyan probléma sem, amit a kérdező feldobott?
Nem kell értelmetlenül bántani a gyereket, és akkor majd nem fog begyulladni a helye, és nem kell okosan itt kérdezgetni, hogy szándékosan bántottam a gyerekem, jaj mivel kenegessem utólag.
Anyuka fejét kéne kenegetni valami agyfejlesztő krémmel, ami gyorsan beszívodik...
Szexista?!
Ezzel a hozzaszolassal is magadat minosited.
Akkora ugyet csinaltok egy fullyukasztasbol, hogy ha nem latnam el sem hinnem.
De,ha te nem lyukasztod ki a babad fulet,nem is tudod mit kell vele csinalni,ha gond van.
Felvetodik bennem a kerdes: minek irsz,ha nem a feltett kerdesre valaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!