Összekeverhető a tápszert anyatejjel?
mennyi idős?
mert könnyen lehet, h elválasztja magát.
Összekeverhető, de nekem a védőnőm és a doki is azt mondta, hogy megszokik egy ízt és nem biztos, hogy később magában elfogadja majd a tápszert. De lehet, hogy gond nélkül megy az egész. Sajna ezeket előre nem lehet tudni...
De több fajta tápszer is van és legfeljebb lecseréled majd egy másikra, ha teljesen elfogy az anyatej.
Légy óvatos, lehet, hogy ez csak egy növekedési ugrás.
Nekem 3,5 hónaposan volt ez, tejem is alig volt, szegény gyerek estére kiordította a lelkét,olyan éhes volt.
Egész nap 30-akat szopizott, utána ordított.
Este 80at tudott szopizni, aztán adtam neki tápit, abból bevert 130at és aludt. Másnap még gáz volt, harmadnapra visszaállt a tejem és rendeződtek a dolgok.
De 1,5 óránként volt mellen a gyerek 2 napig, szedtem a homeós golyót, ittam a fehérje shake-et és teáztam.
De lehet, hogy a mensid jön meg, azért ilyen.
Nem hinném, hogy elválasztja magát.
A tejcsit keverheted tápszerrel, a kórházban is így adták, ha keveset tudtam fejni éjszakára (2 hetet voltunk a korán).
Cumit, cumisüveget vedd el egyenlőre tőle, hogy a szopási ingerét máshol ne tudja kiélni.
Nekem ezek segítettek, most 6 hónapos múlt a lányom és még 2 hete kezdtünk kóstolgatni, csak anyatejes.
Ügyes légy, ne add fel.
Minden jót!
Szia!
Én is belekevertem a tápszerbe.Amíg van anyatej,addig add neki.Nem hiszem,hogy leválasztás lenne,ő még ahhoz nagyon kicsi.Legalább fél éves koráig próbáld neki adni lefejve és keverve.Lehet,hogy a tápszer édesebb,jobban ízlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!