Mik a tünetei a H1N1-nek? Kislányom köhög és folyik az orra. A doki szerint nyelőcső gyulladása van, de én félek, hogy más a baja.
Miért tartasz attól, hogy nem jó a doki diagnózisa?
Kap gyógyszert a kislányod?
Azt mondják a H1N1 rögtön nagyon magas lázzal indít de nem biztos hogy van mellette végtagfájdalom, az inkább a sima influenza. Van a blikk honlapján egy teszt, abból azért tudsz információt nyerni mik a H1N1 pontos tünete.
Azt hiszem orrfolyás és köhögés meg nem influenza, hanem megfázás tünete. De abban a tesztben végigveszi az összes tünetet. (1 pont= megfázás, 3 = sima influenza, 5=H1N1)
Attól, hogy ablikk honlapján van, még lehet igaz. Megnézted, amiről beszéltem? Egyébként pl ezzel nem sokra mész, mert ez nem segít megkülönböztetni a három betegséget. Mert mond meg ez alapján, ha folyik az orrom akkor most H1N1, influenza vagy csak megfáztam ha mellé lázam is van?
Ez a teszt kimondottan jó, mert az összes tünetet egybe veszi.
És össze is hasonlíthatod, egy egy tünetet. Pl torokfájás: milyen a H1N1, influenza, megfázás.
akik ismerőseim és nem egy elkapta a H1n1-et egyiknél sem volt vétagfájdalom, az tipikusan a sima influenza tünete.
Orrfolyás meg sose volt influenza tünet, az megfázás.
A hirtelen megjelenő nagyon magas láz a H1N1 tipikus tünete.
én nem fogok veled vitatkzoni, azt ne is várd...
van néhány szakmabeli a családomban, de természestesen igazad van... magas láz, semmi más. legyen így:))))
én csak a kérdezőnek akartam segíteni, nem a saját igazamat szajkózni minden áron...
Komolyan azért olvasni megtanulhatnál a sok szakmabeli rokontól. Azt írtam a hirtelen jelentkező magas láz KÜLÖNBÖZTETI meg. Nem azt hogy semmi más tünete nincs
. Kérdezd már meg a szakmabeli ismerősőktől, ha elmegyek hozzájuk, hogy folyik az orrom, most pont folyik, akkor elküldenek H1N1 tesztre? Ugye hogy nem. Valószínűleg azt mondják, remek fújja gyakran. De szerintem még gyógyszert se kapnék. Még az egyéves gyerekem se kapott erre semmit, hogy folyik az orra. mOndjuk orrfolyással orvoshoz se mennék.
És ha izomfájdalmad van, de nincs nagyon magas lázad, az sem valószínű hogy H1N1, hanem csak sima influenza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!