18 hónapos babát beoltatjátok az új influenza ellen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:15
1/5 anonim válasza:
Egyre jobban hajlok az igen felé, bár már mindenki be van oltva nálunk, mi is, az egész család, de a 18 hósom itthon van, nem jár közösségbe, tehát nem tudom...TE?
3/5 A kérdező kommentje:
Én be vagyok oltva, a párom nem. A gyerekorvosunk szerint be kellene oltani a kicsit, de én nem tudom mit tegyek. Talán beoltatom, amíg nem késő. Köszi, hogy írtatok.
2009. dec. 18. 12:16
4/5 anonim válasza:
2.vagyok. nálunk nem volt semmi mellékhatás ha ettől félsz. nekem másnap tök nehéz volt a mozgás, a fiam meg meg sem érezte.:)
5/5 anonim válasza:
szia! 17 hónapos és egy hete kapta meg az oltást.Mi szülők is be vagyunk oltva.
sokáig gondolkodtunk mi legyen, míg rászántuk magunkat. Több orvos és gyógyszerész ismerősünk szintén beoltata hasonló korú gyermekét. Én azóta nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!