Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális hogy szörcsög a...

Az normális hogy szörcsög a babám? Nem beteg, semmi láz meg semmi, annyira sajnálom. Meddig fog ez még tartani? Most 5hetes a baba

Figyelt kérdés
Ha szívom az orrát nagyon semmi nem jön belőle, néha befujok neki sterimart, de akkor se jobb. Doki azt mondta a tüdejével minden rendben
2009. dec. 18. 06:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 5hetes mikor először szivtam az orrát jött is valami mostmár semmi de a szörtyögése nem mult.A doki azt mondta minden rendben.
2009. dec. 18. 06:40
 2/6 anonim ***** válasza:
ez normális, semmi baja nincs.Valószínűleg felbüfizi a tejet az orrába.Jól csinálod, néha fújjál be, és szívd ki.Nekünk már elmúlt, de nem emlékszem mikor.Három hónapos
2009. dec. 18. 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg náthás lehetne ennyi idősen is (az én lányom 2 hetes volt, amikor a nagytesó náthát hozott haza neki az oviból), de ha nem tudsz szívni belőle, akkor szerintem is csak a tej miatt van.
2010. jan. 1. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt Angliaban nem tisztitjak ki a babat szulest kovetoen, allitolag ezert adta ki fura hangokat. Ne ijedj meg, nalunk u.ez volt es ugy 6 hetesen lett jobb, most mar csak nyog, sikit almaban....:) Nekem azt mondtak normalis, en is feltem, h nathas, de elmult.
2010. jan. 1. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, hát sajnos nekünk is ez a helyzet, csak egy fokkal rosszabb. Babókám 6 hónapos múlt, és kb 1,5 hónapja szörcsög. Az elején még én is szívtam (mert ő már sajna 3szor volt náthás), de nem jött semmi, a doki pedig mondta hogy ne is szívjam, mert akkor csak a nyálkahártyájának ártok vele. Én minden nap csöpögtetek anyatejet az orrába mert az segít,és reménykedek hogy egyszer elmúlik... Jobbulást!
2010. jan. 1. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ebben a korban az én babám is sokat szörcsögött.Orvosom azt mondta,teljesen normális dolog.Ahogy fekszenek összegyülik nekik a nyál.Köhint egyet kettőt vagy nyel és el is mulik.A doki azt mondta ne csináljak semmit.Kb.olyan 3hónapos korában hallottam utójára.
2010. jan. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!