Egyes anyukák élete miért csak a gyerek körül forog? Mire jó ez?
Szűklátókörűség...ez a te betegségednek a neve.
Akinek van egyetlen csepp esze, az tudja, hogy minden ember más...ez a válasz a kérdésedre.
Vagy talán lehetetlen, hogy van, akinek a gyereke a legfontosabb, és nem is érdekli más? Ők olyanok...ettől miért kapsz te viszketőrohamot? Okos...
Mert rengeteg olyan nő van akik semmit sem értek el az életben max egy érettségit meg jobb esetben valami gyári munkát, és ők a szüléssel bizonyítják, hogy ők is valakik hisz szültek.
Nem csak a segély miatt van annyi gyereke a kisebbségnek, hanem kompenzálni is akarnak velük.
Előző válaszolók, szerintem ti rosszul értelmezitek a kérdést.
Kedves kérdező szerintem úgy gondolta, hogy 1-2-3 gyerek után már nem tud/akar az anyuka mással foglalkozni a gyerekén kívül.
Nekem 1 van, bizony az első pár hónapban nemigen volt az eszemben más a gyerek mellett. Elhanyagoltam mindent és mindenkit, kicsit parázós is voltam. Majd ahogy teltek a hónapok, lazább lettem, ismét lett energiám a férjre/hobbira, barátokra....stb. Nehéz élethelyzet ez, mindenkinek másképp kell vele megbírkózni.
De ha mondjuk valaki gyerek után már tudatosan sem akar mással foglalkozni, az más. Őket én sem értem. De tiszteletben kell tartani Őket is, mint ahogy szegény Kérdezőt sem kell rögtön lehurrogni, főleg, hogy csak 1 kérdést tett fel.
Nekem is csak érettségim van,gyesen vagyok,mégsem lesz ennél az egy gyereknél több a megélhetés biztosítására,mert semmire nem elegek ezek a pénzek...Bár tény hogy mi nem is terveztük a kicsit.
Egyébként az én életem azért csak a gyerek körül forog,mert hobbira nincsen pénzem,barátaim messze vannak,hát karrier ugye már mindegy,párom meg dolgozik így ugye abban az időben is a gyerekkel vagyok. Ha lenne segítségem szívesen barátnőznék,járnék sportolni,nézelődni.Ha lenne annyi pénzünk(és lenne itt pl állatkert),eljárnék vele sok helyre,és hát hobbiként szívesen üvegmatricáznék pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!