7 hónapos kisfiamnak kellemetlen szagú a bőre. Mitől lehet ez?
Nem vagy terhes véletlenül?
Mert én akkor éreztem a babámat mindig büdinek amikor terhes lettem.Még tusfürdőt is kellett cseréljünk mert az egész szobájában azt a szagot éreztem.De már elmúlt:)
Van egy lányom is. Ikrek. Rajta nem érzek semmit. Akármit eszik, néha erősebben, néha gyengébben lehet érezni.
Szülésnél kivették a méhemet, úgyhogy nem vagyok terhes.
Szia!
A kisfiamnak az arca, a füle körül volt néha büdi, kellett egy kis idő mire leesett, hogy az arcát csak száraz előkével töröltem meg evés után!
Na emiatt büdös volt a gyerek, azóta mindig illatos nedves törlővel tisztítom!
Te hol érzed rajta, hogy büdi?
Sziasztok.
Az én fél éves babámnak 1hete szinte büdös a fejbőre.Nem eszik semmi újat.Csak 2hete tápszert kap estére,lehet hogy attól van?? nem sok haja van,de azt 2naponta megmosom,mióta ilyen naponta,de nem kopik a szag.MIt csináljak??
Sziasztok!
Vannak olyan ételek illetve benne lévő füszerek amik a bőrőn keresztül is távoznak, ilyen pld. a fokhagyma, hal, hirtelen most több nem jut eszembe. Valószínű amit evett a babácskád olyan fűszert tartalmazott ami a bőrén keresztül is távozott. Mástól nem hinném h büdi lenne a bőrőcskéje.
üdv. 19 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!