Mitől lehetett 14 hónapos babámnak 1 napig 38,5 fokos láza? Délután kezdődött, éjjel is még magas volt neki. Másnap 37,5 mára már semmi.
Szia!
Lehet még húgyúti fertőzése is, de azt érzed ha kibontott a pelusból borzasztóan aceton szagú a vízelet. De ezt még úgy is tudod ellenőrizni hogy veszel tőle reggel pisit és megnézed ha tiszta nem zavaros akkor nem hiszem h gond van. De lehet egy gyors lefolyású virus is.
üdv. 19 hós kislány anyukája
Szia, ugyanez volt nálunk is! Tegnap előtt reggel már lázasan ébredt, egész nap 38 fok körül volt, este adtam neki Nurofent. Beszéltem közben a dokival, azt mondta, hogy valami vírus lehet, nagyon sokféle van most, ha holnapra romlik az állapota, kijön és megnézi. Ja, még annyit, hogy az én kisfiam 2-szer hányt is aznap.
Másnap reggel viszont már csak hőemelkedése volt, délutánra semmi, ma pedig abszolút jól van.
Más tünet nálunk sem volt, csak a láz és a hányás.
Szerintem átment rajtuk a vírus egy nap alatt. Szerencsére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!