Hisztire van megoldás?
Ezt érdemes elolvasni:
Mert hogy többféle hiszti van ám, és a distressz hiszti esetében pontosan azzal teszel jót, ha megvigasztalod. De ezt csak te tudod eldönteni, hogy erről van-e szó. Itt nagyon jól le vannak írva a különbségek, és hogy mi a "helyes" megoldás. De persze a tutit, mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
Ha nem erről van szó, akkor én sem szoktam foglalkozni vele, teszem a dolgom, nyilván szemmel tartom, de ha látja, hogy nincs közönség, abbahagyja. Amit csillapodik, próbálom elterelni a figyelmét, bevonni valamilyen tevékenységbe pl...
Ahogy az első hsz írta, a figyelemelterelés és a még nagyobb, még több odafigyelés. Az én nagyfiam is 17 hónapos (az öccse 5 hónapos - a nagy örökmozgó, eleven, okos, rafkós - gondolhatod a mi napjaink sem könnyűek). Megpróbálom humorral elütni a hisztiét, általában beválik. Fogócskázunk, birkózunk, csiklandozom.... ilyesmiket ezzel a figyelme is el van terelve, csak rá van koncentrálva. Tényleg rengeteg féle hiszti van, én ezeken már nem akadok fenn - minden nap a túlélésre hajtok, mert csak a csillárra nem mászik még fel, állandóan leesik, elesik ő is kék-zöld.
Sokszor elmondok egy imát, hogy Édes Istenem köszönöm hogy adtál nekem két szép egészséges gyermeket, de most már erőt is adj hozzájuk!
Kitartás! Mindjárt nagykorú lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!