Lehet adni napi szinten kamillateát a babának? Nem szorulás miatt.
Nagyon keveset iszik a 9 hónapos lányom, és kipróbáltam a kamillateát, és úgy veszem észre, hogy ízlik neki. Nekem is azt adott anyukám, amíg kicsi voltam.
Az a bajom, hogy tegnap beizzadt az autóba nagyon, és érdes lett a bőre(ilyen apró színtelen pöttyök), nem tudom, hogy most azért, vagy mert két napja kap kamilla teát.
Én úgy tudom, hogy csak kúraszerűen adható, mert leirtja a bélbolyhokat és igen, van aki allergiás rá :(
Adj Neki inkább gyümölcsteát szerintem, steviával édesítheted, de általában natúr is népszerűek ezek! :)
így van, kúraszerűen szabad csak. a kamilla nagyon szárít, a beleket is, de akár a bőrét is száríthatja.
próbáld ki a saga teát, nagyon finom ízesítés nélkül, mi felnőttek is azt isszuk a gyerekkel :)
Köszönöm, akkor megpróbálok valami gyümölcsteát.
Ami gyerek tea, azt lehet adni babának is? Mert amit láttam nálunk a boltban az ilyen pick wick gyerektea, de van benne málna. Az nem baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!