Anyukák! A tgyás után mit fogok kapni? Gyest, vagy gyedet? Ikreim vannak!
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 10:42
1/5 anonim válasza:
Az ikrek 2 éves koráig GYED-et, majd utána dupla GYES-t, 3 éves korukig! :) Gratula az ikrekhez!
2/5 anonim válasza:
Szia. Az attól függ hogy volt-e munkád mielőtt elmentél táppénzre, mert ha nem volt bejelentett munkaviszonyod akkor szerintem dupla GYES-t fogsz kapni és nem GYED-t.
3/5 anonim válasza:
Ó bocsi(utolsó vagyok) most nézem hogy tgyás után kérdezed mit kapsz, ami azt jelenti hogy volt munkád, akkor azokat az ellátásokat kapod amit az első írt. Bocsi:)))
4/5 anonim válasza:
Ikrekre a dupla gyes annak az évnek a végéig jár,amikor iskolába kerülnek.
Ha jogosult vagy gyedre,akkor azt 2 éves korukig,az nem dupla.Ha nem vagy jogosult,akkor a dupla gyest kapod.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én utána járnék, hogy a Gyed vagy a dupla Gyes éri meg jobban. Nekem a Gyes több lett, így az igénylő lapon megindokoltam, hogy miért azt kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!